Neler Yeni

İtopya Müşteri Hizmetleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
75 kişi sıra bekledim 1 saatten fazla sürdü. Sıra bana geldiğinde telefon çalarken telefon kapandı. Bu ne rezilliktir.

PhanTomX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,055
İsim
Sefa
şikayet vara yaz belki yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kargo süresi ve kargolama konusunda hiç bir sıkıntı yok ama müşteri hitmetleri olarak en kötü firmalardan olabilir. Başka firmada bu kadar sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Mailden ulaşmayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Müşteri hizmetlerini arıyoruz sıra bize geldiğinde hattan düşürüyorlar. Mail atıyoruz cevap yok. Yolladıkları monitör çatlak geldi. Kimle iletişime geçicez biz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Yine aynı şey oldu aklınız varsa buradan alışveriş yapmayın

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,262
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ben de şuan aradım çalıyor öyle sıradayım gözleri kapadım uzandım dinleniyorum pek bi beklentiye girmemek lazım alışveriş yaptım 15 dk sonra iptal ettim hem site hem de ups hakkında iyi şeyler duymadım 5 saattir iptal işlemim değerlendiriliyor yani 1250 tl değerinde bi alışveriş gerçekleştirmiştim para da kolay bulunmuyor yani şu dönemde

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Sürekli yeni ve farklı mercilerde şikayet etmeniz gerekiyor (donanımhaber, şikayetvar, ekşi sözlük, uludağ sözlük vb.). Ancak o şekilde geri dönüş yapıyorlar. Ne kadar yeni mercide şikayet, o kadar çok dönüş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de şuan aradım çalıyor öyle sıradayım gözleri kapadım uzandım dinleniyorum pek bi beklentiye girmemek lazım alışveriş yaptım 15 dk sonra iptal ettim hem site hem de ups hakkında iyi şeyler duymadım 5 saattir iptal işlemim değerlendiriliyor yani 1250 tl değerinde bi alışveriş gerçekleştirmiştim para da kolay bulunmuyor yani şu dönemde
5 saat hiçbir şey. Ben ekran kartı iadesi için 3 ay bekledim. :) 3 ayda iadeyi anca değerlendirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom