Neler Yeni

ITOPYA önyargılarınızı kırmak adına adım adım sipariş incelemem (Resimsiz)

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...

10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
13 Nisan Salı : Sipariş teslim edildi sağlam bir şekilde ...

Bundan sonra indirimde ekipman veya parça kovalayacağım bir site olacak. Güvenimi kazandı.

Son düzenleme:

SEYİT ONBAŞI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Berat özturk
Bende pazar günu monitor siparis ettim nasil bakicam ups ile siparis durumuna

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
İtopya'yı benim açımdan özetleyeyim. İtopyadan bileşen aldığınız zaman genellikle sorun çıkmaz. Yani tek mouse, Tek klavye vs. Seri şekilde gelir hele istanbul içiyse çok iyi olur. Ama Eğer ürününüz sorunlu gelirse çok uğraşırsınız. Müşteri hizmetlerine bağlanmak günlerinizi alabilir. :D Hele ki toplama pc aldıysanız ve parçanın birisi sorunluysa geçmiş olsun. :D Zaten sistem 1 hafta 10 günde geliyor. Geri gönder geri gelmesinib ekle 1 ayınız belkide daha fazla gidiyor. Ama yinede TR şartlarına göre itopya iyidir. Hiç değilse ürün çeşitliğiliği var. Birde müşteri memnunuiyetini arttırarlarsa TR de rakipsizler.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,600
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Ekran kartı aldım 10 günde geldi
kasa aldı 8 günde geldi
arkadasıma kulaklık aldık 11 günde geldi
arkadasıma ssd aldık indirimde 12 günde geldi
hadi buyur hocam bu arkadaşa gel de konuş o bir günde gelen kargoyu

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
İtopya'yı benim açımdan özetleyeyim. İtopyadan bileşen aldığınız zaman genellikle sorun çıkmaz. Yani tek mouse, Tek klavye vs. Seri şekilde gelir hele istanbul içiyse çok iyi olur. Ama Eğer ürününüz sorunlu gelirse çok uğraşırsınız. Müşteri hizmetlerine bağlanmak günlerinizi alabilir. :D Hele ki toplama pc aldıysanız ve parçanın birisi sorunluysa geçmiş olsun. :D Zaten sistem 1 hafta 10 günde geliyor. Geri gönder geri gelmesinib ekle 1 ayınız belkide daha fazla gidiyor. Ama yinede TR şartlarına göre itopya iyidir. Hiç değilse ürün çeşitliğiliği var. Birde müşteri memnunuiyetini arttırarlarsa TR de rakipsizler.

İstanbulda oturuyorum hatta İTOPYAya mesafem en fazla 25 dk. Sistem alınca elbet geç gelicektir kaç kişiye sistem dizip testini kurulumunu yapıyorlar . Ben Kadıköy Yazıcıoğlunda sistem topladım adamlar öğlenden akşam 9a kadar bekletti. Dizdiler kurdular ettiler . Eminim Türkiyenin 4 bir yanından toplama siparişi alan İTOPYA da bu pandemi sürecinde ve kargo kapasitesinden dolaylı uzun sürüyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki büyük indirim günlerinde mi alındı ? Çünkü o tarz büyük indirim günlerinde toplu alımlar oluyor firma gecikmeler yaşıyor . Hatta incecumadan klavye aldı arkadaşım 1 haftada geldi .

Ha normal indirimden kaptıysa ve geç geldiyse onu ben açıklayamam. Ben haftasonu indiriminden kulaklık aldım ve adımları anlatıyorum. Belki Corsairden torpilliyimdir bilemem :D

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
En son aldıgım ekran kartı :) mesele kargonun gelmemsi değil depo sanki çift kale maç yapıtırıyorlar mal gidiyo gider ayak oynayalım diye :D
Ekran Alıntısı3232.PNG

Ekran Alıntısı.PNG

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Hudzell . Hocam açıkladım gülücük attın. Madem alay ediceksin. Neden açıklama bekliyorsun ? :D

Toplama PCde zaten geç geldiği belli ama SAKIZ BİLE ALMAM , 100 TL VERİR BAŞKA SİTEDEN ALIRIM diyenlere cevaben güncel durumu attım. İtopya sahibi değilim , çalışan değilim. Risk aldım ben de ürün satın alıp fırsat bu fırsat paylaşım yaptım . Arkadaş eğer büyük indirimden alışveriş yapmışsa siparişin kargolanmasında aksaklıklar oluşmuştur illa ki.

En son aldıgım ekran kartı :) mesele kargonun gelmemsi değil depo sanki çift kale maç yapıtırıyorlar mal gidiyo gider ayak oynayalım diye :D
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Benimki de belki böyle sorun yaşar bilemem ben güncellemeleri buraya dökücem canlı canlı. Başkasından da beklerim en azından canlı örnekler insanlara fikir olur . Çünkü ben alışverişimi genelde amazondan yaparım. Oyun ekipmanları amazonda pahalı olduğundan itopyadan aldım 2. kez aldım

slayerzs34

80+ Bronze
Birçok arkadaşımız İTOPYA'dan almayın , teslimat geç , bozuk geliyor diyor. Ben ise asla denemeden koyun sürüsü psikolojisiyle davranmıyorum. Bu yüzden adım adım satın adığım günü , kargolanma durumunu geliş süresini güncelleyerek yazacağım. Canlı canlı göreceğiz...

10 Nisan Cumartesi : Corsair Void Elite 7.1 Kulaklık siparişi verildi.
11 Nisan Pazar : Kargoya verilmedi çünkü haftasonu
12 Nisan Pazartesi : SİPARİŞ KARGOYA VERİLDİ **** UPS İLE
Koyun sürüsü psikolojisi lafını sana yedirecek kanıtlarım ile yorum yazıyorum. İtopya mi? Asla.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hudzell . Hocam açıkladım gülücük attın. Madem alay ediceksin. Neden açıklama bekliyorsun ? :D

Toplama PCde zaten geç geldiği belli ama SAKIZ BİLE ALMAM , 100 TL VERİR BAŞKA SİTEDEN ALIRIM diyenlere cevaben güncel durumu attım. İtopya sahibi değilim , çalışan değilim. Risk aldım ben de ürün satın alıp fırsat bu fırsat paylaşım yaptım . Arkadaş eğer büyük indirimden alışveriş yapmışsa siparişin kargolanmasında aksaklıklar oluşmuştur illa ki.

Benimki de belki böyle sorun yaşar bilemem ben güncellemeleri buraya dökücem canlı canlı. Başkasından da beklerim en azından canlı örnekler insanlara fikir olur . Çünkü ben alışverişimi genelde amazondan yaparım. Oyun ekipmanları amazonda pahalı olduğundan itopyadan aldım 2. kez aldım
Bu saat den sonra ürün alacaksam 20tl 50tl fazla verip qp bilişim den alıyorum.
Gün içi 3.50 de sipariş ver 4 den önce ertesi gün elinde adamların üzerinden durduğu üstüne titrediği en güzel özellik.

Top Bottom