Dediğin gibi, nankayla alakası yok. Amazon hariç hepsi parayı geç yolluyor bazı firmalar da paraya çökmeye çalışıyorlar.Amazon'dan 9 bin TL'ye kart sipariş verdim. Sonra iptal ettim. 5 dakikada para hesabıma geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada dan 100 liralık sipariş verdim. İptal ettim. 10 gün sonra hesabıma geçti. Banka ayni banka.
Amazonun kralıgı o knk.Amazon'dan 9 bin TL'ye kart sipariş verdim. Sonra iptal ettim. 5 dakikada para hesabıma geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburada dan 100 liralık sipariş verdim. İptal ettim. 10 gün sonra hesabıma geçti. Banka ayni banka.
2 ila 10 iş günü içinde iade edilir bir çok sitede. İtopyada da buna benzer olabilirArkadaşlar geçen gün mouse aldım 250 TL'ye ama ödememi onaylamadi itopya bende bu gün iptal ettim 30 dk geçmesine rağmen hâlâ para gelmedi neden
1 hafta içinde gelir.Arkadaşlar geçen gün mouse aldım 250 TL'ye ama ödememi onaylamadi itopya bende bu gün iptal ettim 30 dk geçmesine rağmen hâlâ para gelmedi neden
Alanlarin yuzde 90 i ucuz diye aldi, ihtiyactan alan yok denecek kadar az oyle bi ovduler ki istemsizce almak zorunda kaldim.Merak ediyorum bu mausu alanların ihtiyacı varmıydı ucuz diye mi aldılar öylesine
Valla bilmiyorum ama ihtiyaç yoks niye alıp böyle bunlara prim verirler anlamıyorum bişey almak gerekirse insan ihtiyaç halinde almalı hesabımda 14k param var bu indirimlerden bir iğne almadım He sisteme ihtiyacım var Abdullah hocamın sistemini bekliyorum diğer bütün çıkan sistemlere bakmadımAlanlarin yuzde 90 i ucuz diye aldi, ihtiyactan alan yok denecek kadar az oyle bi ovduler ki istemsizce almak zorunda kaldim.
Aynen ben de senin gibi beklemedeyim, sistemi yeniliyorum diye sadece mouse aldim. Ama duzgun bi tane sistem gelmedi daha.Valla bilmiyorum ama ihtiyaç yoks niye alıp böyle bunlara prim verirler anlamıyorum bişey almak gerekirse insan ihtiyaç halinde almalı hesabımda 14k param var bu indirimlerden bir iğne almadım He sisteme ihtiyacım var Abdullah hocamın sistemini bekliyorum diğer bütün çıkan sistemlere bakmadım