Neler Yeni

İtopya paramı ödemedi

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar geçen gün mouse aldım 250 TL'ye ama ödememi onaylamadi itopya bende bu gün iptal ettim 30 dk geçmesine rağmen hâlâ para gelmedi neden

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Sakin ol 30dk olmuş daha bankaya göre bi kaç iş günü sürebilir

Keremg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Kerem Güven
Para önce bankaya iade edilir. Banka 2-10 iş günü içinde iade edebilir

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,566
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Amazon'dan 9 bin TL'ye kart sipariş verdim. Sonra iptal ettim. 5 dakikada para hesabıma geçti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburada dan 100 liralık sipariş verdim. İptal ettim. 10 gün sonra hesabıma geçti. Banka ayni banka.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Amazon'dan 9 bin TL'ye kart sipariş verdim. Sonra iptal ettim. 5 dakikada para hesabıma geçti.

Hepsiburada dan 100 liralık sipariş verdim. İptal ettim. 10 gün sonra hesabıma geçti. Banka ayni banka.
Dediğin gibi, nankayla alakası yok. Amazon hariç hepsi parayı geç yolluyor bazı firmalar da paraya çökmeye çalışıyorlar.

Zebellah

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet Can Yiğitoğlu

Amazonun kralıgı o knk.

Mert

80+ Silver
Çünkü sadece 30 dakika olmuş.

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Arkadaşlar geçen gün mouse aldım 250 TL'ye ama ödememi onaylamadi itopya bende bu gün iptal ettim 30 dk geçmesine rağmen hâlâ para gelmedi neden
2 ila 10 iş günü içinde iade edilir bir çok sitede. İtopyada da buna benzer olabilir

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Merak ediyorum bu mausu alanların ihtiyacı varmıydı ucuz diye mi aldılar öylesine

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,173
İsim
Oğuz Oğuz
1 hafta içinde gelir.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alanlarin yuzde 90 i ucuz diye aldi, ihtiyactan alan yok denecek kadar az 😂 oyle bi ovduler ki istemsizce almak zorunda kaldim.
Valla bilmiyorum ama ihtiyaç yoks niye alıp böyle bunlara prim verirler anlamıyorum bişey almak gerekirse insan ihtiyaç halinde almalı hesabımda 14k param var bu indirimlerden bir iğne almadım He sisteme ihtiyacım var Abdullah hocamın sistemini bekliyorum diğer bütün çıkan sistemlere bakmadım

mrreese

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Fahri
Valla bilmiyorum ama ihtiyaç yoks niye alıp böyle bunlara prim verirler anlamıyorum bişey almak gerekirse insan ihtiyaç halinde almalı hesabımda 14k param var bu indirimlerden bir iğne almadım He sisteme ihtiyacım var Abdullah hocamın sistemini bekliyorum diğer bütün çıkan sistemlere bakmadım
Aynen ben de senin gibi beklemedeyim, sistemi yeniliyorum diye sadece mouse aldim. Ama duzgun bi tane sistem gelmedi daha.

Top Bottom