Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi.
İtopya göndereceğini söyledi teşekkürler cevap için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun değil böyle insanlar değil ben uyarılıyorum bir şey yazınca
Evet ben de 2 panel söküp öyle yaptım şimdilik fakat çok toz alıyor boş 2 panelden
2 paneli ve vidalarını sökmüşler ve göndermeyi unutmuşlar o vidalar olmadan ekran kartını takarsam pci girişi kırılır taşıyamaz kartı şimdilik altından 2 panel ve vida söktüm biraz çok toz giriyor ama gelene kadar idare edeceğim
Tanıdığım bir abim böyle şeyler onun işi değil ama yardımcı oluyor sağolsun
Öyle bir nitelendirme yapmadım o pcie kapaklarını söktükleri için vidalarda yok yani alttan 2 kapak ve vida söküp öyle sabitledim ekran kartını ve şuan deli gibi toz alıyor bilgisayar hava akımıda bozuldu sanırsam işlemci boşta 50 derece
Hayırlı olsun
Evet fakat ekran kartını sabitlemek için pcie panellerinin vidaları gerekiyor panelleri ve vidaları göndermeyi unutmuşlar idarelik olarak 2 panel söktüm ve sabitledim kartı şuan kasa fazlasıyla toz alıyor bir şekilde idare edeceğim gelene kadar
Güzel üslubun için teşekkür ederim insanın fikri neyse zikri odur derler iyi akşamlar iyi f5 ler xd
1 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.
1 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.
''2 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.''
Buna takılmanız biraz gülünç açıkçası
''2 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.''
Buna takılmanız biraz gülünç açıkçası
İşte hocam aynı şekil. Nasıl olacak bilmiyorum mailden m.h ile konuştum sabah parçalar yok diye araca teslim edildi dedi UPS’i aradım 3. Koliniz halen firmada bize teslim edilmedi diyor çözemedim.
Kardeşim boş konu açmaktan seni raporladım. Dalga geçiyorsun milletle. Ekran kartını oraya takacaksın bir sürü video var ve o yüzden sökmüşler ama sen İtopya'yı nereden gömerim diye arıyorsun.
Kardeşim boş konu açmaktan seni raporladım. Dalga geçiyorsun milletle. Ekran kartını oraya takacaksın bir sürü video var ve o yüzden sökmüşler ama sen İtopya'yı nereden gömerim diye arıyorsun.