Neler Yeni

İtopya pişmanlıktır v2

ArdaCoşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Arda Coşar
Uygunsuz dil
Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi.

@Abdullah Hacıgül
sökmen normal itopyaya bok atmayı bırak artık zaten itopya ekran kartını çıkarıpta sana gönderiyo sen zaten takıcaksın oraları

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Ya boş boş konular açmayın sırf senin başına geldi diye boş şeyler açma
özr dlrm abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sökmen normal itopyaya bok atmayı bırak artık zaten itopya ekran kartını çıkarıpta sana gönderiyo sen zaten takıcaksın oraları
birincisi seviyeli konuş ikincisi yorumları falan okumadan bir daha cevap yazma

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
İtopya göndereceğini söyledi teşekkürler cevap için

Sorun değil böyle insanlar değil ben uyarılıyorum bir şey yazınca :D

Evet ben de 2 panel söküp öyle yaptım şimdilik fakat çok toz alıyor boş 2 panelden

2 paneli ve vidalarını sökmüşler ve göndermeyi unutmuşlar o vidalar olmadan ekran kartını takarsam pci girişi kırılır taşıyamaz kartı şimdilik altından 2 panel ve vida söktüm biraz çok toz giriyor ama gelene kadar idare edeceğim

Bulamadım itopya unutmuş göndermeyi kargoya verilecekmiş yarın :)

Tanıdığım bir abim böyle şeyler onun işi değil ama yardımcı oluyor sağolsun

Öyle bir nitelendirme yapmadım o pcie kapaklarını söktükleri için vidalarda yok yani alttan 2 kapak ve vida söküp öyle sabitledim ekran kartını ve şuan deli gibi toz alıyor bilgisayar hava akımıda bozuldu sanırsam işlemci boşta 50 derece :D

Hayırlı olsun :)

Evet fakat ekran kartını sabitlemek için pcie panellerinin vidaları gerekiyor panelleri ve vidaları göndermeyi unutmuşlar idarelik olarak 2 panel söktüm ve sabitledim kartı şuan kasa fazlasıyla toz alıyor bir şekilde idare edeceğim gelene kadar :D

Güzel üslubun için teşekkür ederim insanın fikri neyse zikri odur derler iyi akşamlar iyi f5 ler xd
1 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
1 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.
1 değil 2 okuman yok galiba :D

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
1 değil 2 okuman yok galiba :D
''2 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.''
Buna takılmanız biraz gülünç açıkçası :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
''2 PCie slotu yüzünden hava akışı falan bozulmaz, kasanız hava almıyorsa işlemcinizin yüksek sıcaklıkta çalışması normal.
Yine aynı abartma tabirini kullanmışsınız ''deli gibi toz alıyormuş 1 PCie kapağı yüzünden'' abartıı.''
Buna takılmanız biraz gülünç açıkçası :D
Ne güzel işte diğer tarafta yüzünü güldürüyoruz vio xd

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
İşte hocam aynı şekil. Nasıl olacak bilmiyorum mailden m.h ile konuştum sabah parçalar yok diye araca teslim edildi dedi UPS’i aradım 3. Koliniz halen firmada bize teslim edilmedi diyor çözemedim.
Hocam itopyayla görüştünüz mü? Benimde monitor ve kasa geldi ama boş kutular ve ekran kartı yok henüz teslim edilmemiş firmada görünüyor dediler

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kardeşim boş konu açmaktan seni raporladım. Dalga geçiyorsun milletle. Ekran kartını oraya takacaksın bir sürü video var ve o yüzden sökmüşler ama sen İtopya'yı nereden gömerim diye arıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Kürşat
Kardeşim boş konu açmaktan seni raporladım. Dalga geçiyorsun milletle. Ekran kartını oraya takacaksın bir sürü video var ve o yüzden sökmüşler ama sen İtopya'yı nereden gömerim diye arıyorsun.
O 2 panel vidaları ile beraber sökülmüş ekran kartını o vidalar ile sabitlemezsem kırılır pcie girişi :) anladın mı şimdi?

Adama iyilik de yaramıyor zaten sökecektin orayı +10 saniye kazanmışsın.
O 2 panel vidaları ile beraber sökülmüş ekran kartını o vidalar ile sabitlemezsem kırılır pcie girişi :) anladın mı şimdi?

Top Bottom