Neler Yeni

İtopya pişmanlıktır v2

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Benimde aynıydı ordan 1 panel söktüm vidasini karta taktim bence çok sorun degildi 1panel duruyor hala sadece vidasi yok oda kartta
Hocam parçalarınız pc geldikten kaç gün sonra geldi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
O zaman vidaları soruyor arkadaş sadece anlayamadım gitti. Bende de aynı sorun çıkmaz inşallah, PC geldi ekran kartı ve diğer parça kutuları yok kargoya bile vermemişler çok mu zor hocam ya küçük bi koliyi araya sıkıştırmak
Vidalar olması lazım anakart kutusunun içine falan bakarsa muhtemelen bulur.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi.

@Abdullah Hacıgül
Pazarlama müdürüyle nasıl görüştünüz hocam 24 ünde verdiğim sipariş parça parça geliyor yani inşallah gelecek

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Pazarlama müdürüyle nasıl görüştünüz hocam 24 ünde verdiğim sipariş parça parça geliyor yani inşallah gelecek
Onun kargosu geldi ama kutuları vesayre eksikti

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Adamları nasıl kötüleriz diye oturup düşünüyor musunuz cidden ya?
İtopya fanboyluğu falan yapmıyorum da, olması gereken şeyi sanki onlar yaptığı için ''OHA İTOPYA PCİE KAPAKLARINI SÖKMÜŞ HIRSIIIZZ'' şeklinde nitelendirmeniz saçma.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Valla hocam biz de görüşebilsek keşke pc monitör geldi parçalar yok deli edicekler insanı. Küçük bir koli hocam ya küçük bir koli yani nasıl pc yanında gönderemezler aklım almıyor.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
O zaman vidaları soruyor arkadaş sadece anlayamadım gitti. Bende de aynı sorun çıkmaz inşallah, PC geldi ekran kartı ve diğer parça kutuları yok kargoya bile vermemişler çok mu zor hocam ya küçük bi koliyi araya sıkıştırmak
Hocam sizin monitör geldi mi?

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Valla hocam biz de görüşebilsek keşke PC monitör geldi parçalar yok deli edicekler insanı. Küçük bir koli hocam ya küçük bir koli yani nasıl PC yanında gönderemezler aklım almıyor.
Aynen öyle hocam benimde iki paket verilmiş biri yolda biri istanbulda diğeri teslim bile edilmemiş

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Adamları nasıl kötüleriz diye oturup düşünüyor musunuz cidden ya?
İtopya fanboyluğu falan yapmıyorum da, olması gereken şeyi sanki onlar yaptığı için ''OHA İTOPYA PCİE KAPAKLARINI SÖKMÜŞ HIRSIIIZZ'' şeklinde nitelendirmeniz saçma.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Benim problemim de aynı hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet size de aynısı olacak söyledim ya hocam size? Monitör PC gelicek parçalar gelmeyecek
Aynı anda yazmışız görmedim kusura bakmayın

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Aynen öyle hocam benimde iki paket verilmiş biri yolda biri istanbulda diğeri teslim bile edilmemiş
İşte hocam aynı şekil. Nasıl olacak bilmiyorum mailden m.h ile konuştum sabah parçalar yok diye araca teslim edildi dedi UPS’i aradım 3. Koliniz halen firmada bize teslim edilmedi diyor çözemedim.

Top Bottom