İtopya pişmanlıktır v2

Benimde aynıydı ordan 1 panel söktüm vidasini karta taktim bence çok sorun degildi 1panel duruyor hala sadece vidasi yok oda kartta
Hocam parçalarınız pc geldikten kaç gün sonra geldi

O zaman vidaları soruyor arkadaş sadece anlayamadım gitti. Bende de aynı sorun çıkmaz inşallah, PC geldi ekran kartı ve diğer parça kutuları yok kargoya bile vermemişler çok mu zor hocam ya küçük bi koliyi araya sıkıştırmak
Vidalar olması lazım anakart kutusunun içine falan bakarsa muhtemelen bulur.

Dün bir konu açmıştım parçalar gelmedi diye pazarlama müdürü ile konuştuk hallettik parçalar elime ulaştı bu sefer de kasanın pci 2 paneli sökülmüş ne paneller var ne vidaları ben bu ekran kartını nasıl takayım şimdi.

@Abdullah Hacıgül
Pazarlama müdürüyle nasıl görüştünüz hocam 24 ünde verdiğim sipariş parça parça geliyor yani inşallah gelecek

Pazarlama müdürüyle nasıl görüştünüz hocam 24 ünde verdiğim sipariş parça parça geliyor yani inşallah gelecek
Onun kargosu geldi ama kutuları vesayre eksikti

Adamları nasıl kötüleriz diye oturup düşünüyor musunuz cidden ya?
İtopya fanboyluğu falan yapmıyorum da, olması gereken şeyi sanki onlar yaptığı için ''OHA İTOPYA PCİE KAPAKLARINI SÖKMÜŞ HIRSIIIZZ'' şeklinde nitelendirmeniz saçma.

Valla hocam biz de görüşebilsek keşke pc monitör geldi parçalar yok deli edicekler insanı. Küçük bir koli hocam ya küçük bir koli yani nasıl pc yanında gönderemezler aklım almıyor.

O zaman vidaları soruyor arkadaş sadece anlayamadım gitti. Bende de aynı sorun çıkmaz inşallah, PC geldi ekran kartı ve diğer parça kutuları yok kargoya bile vermemişler çok mu zor hocam ya küçük bi koliyi araya sıkıştırmak
Hocam sizin monitör geldi mi?

Valla hocam biz de görüşebilsek keşke PC monitör geldi parçalar yok deli edicekler insanı. Küçük bir koli hocam ya küçük bir koli yani nasıl PC yanında gönderemezler aklım almıyor.
Aynen öyle hocam benimde iki paket verilmiş biri yolda biri istanbulda diğeri teslim bile edilmemiş

Adamları nasıl kötüleriz diye oturup düşünüyor musunuz cidden ya?
İtopya fanboyluğu falan yapmıyorum da, olması gereken şeyi sanki onlar yaptığı için ''OHA İTOPYA PCİE KAPAKLARINI SÖKMÜŞ HIRSIIIZZ'' şeklinde nitelendirmeniz saçma.

Aynen öyle hocam benimde iki paket verilmiş biri yolda biri istanbulda diğeri teslim bile edilmemiş
İşte hocam aynı şekil. Nasıl olacak bilmiyorum mailden m.h ile konuştum sabah parçalar yok diye araca teslim edildi dedi UPS’i aradım 3. Koliniz halen firmada bize teslim edilmedi diyor çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,711
Üyeler
185,154
Son üye
Draven25
Geri