İTOPYA REZALETLİĞİ!

Reaksiyon skoru
247
İtopyadan alışveriş yaptım pişman oldum. Monitörümü ölü panel yollamışlar resmen! MSI marka monitörüm. İtopya'ya da Msi'da mail attım websitesinden yazdım cevap yok. Telefon numaraları da mesai saatlerinde değiliz diyor. İnanılmaz ya itopyaya güvenim kalmadı hiç.

İtopyadan alışveriş yaptım pişman oldum. Monitörümü ölü panel yollamışlar resmen! MSI marka monitörüm. İtopya'ya da MSI'da mail attım websitesinden yazdım cevap yok. Telefon numaraları da mesai saatlerinde değiliz diyor. İnanılmaz ya itopyaya güvenim kalmadı hiç.
Geçmiş olsun.

İtopyadan alışveriş yaptım pişman oldum. Monitörümü ölü panel yollamışlar resmen! MSI marka monitörüm. İtopya'ya da MSI'da mail attım websitesinden yazdım cevap yok. Telefon numaraları da mesai saatlerinde değiliz diyor. İnanılmaz ya itopyaya güvenim kalmadı hiç.

ölü piksel garentisi yokmuydu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

link atarasan inceleyebiliriz

Telefonla aramaya devam et. Ölü piksel garantisi varsa illa ulaşırlar sana.

Naçizane tavsiyem, öncelikle Türkçeyi öğrenmeniz.
Geçmiş olsun, zorlu bir süreç sizi bekliyor. Ayrıca İtopya hep böyleydi zaten, değişmedi. :)

Tavsiyeler için teşekkür ederim. İtopya'ya bugün bazı yöntemlerle mağazasında ulaştık. :) Kargo kodu attılar buraya gönderim sağlayabilirsiniz diye. Başka bir gelişme olursa sizlere duyuracağım.

ölü piksel garentisi yokmuydu

link atarasan inceleyebiliriz
MSI OPTIX 23.6" G241VC

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,551
Üyeler