Neler Yeni

İtopya Servis Değişim Kararı

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
Yaklaşık 2 hafta önce sistemimi servise verdim. Sıvı soğutması arızalıydı zaten oradaki müşteri temsilcisi de kontrol edince ağrızalı olduğunu anladı ve sıvı soğutucuyu servise yolladılar. Bugün telefonla arandım, servisten değişim kararı çıkmış fakat aynı sıvı soğutucudan ellerinde bulunmuyormuş. Fatura tutrarına üstüne ekleyerek değişim yapılabilirmiş. Fakat sıvı soğutucunun fatura fiyatı 630 TL çünkü aldığım sistem kampanyalıydı. İtopya sitesinde de fiyatlar aşırı pahalı olduğu için, ürün iyi olmasa bile en kötü 2k para eklemem gerekiyor.Hiç bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

Sistem Özellikleri:
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
1 Adet
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 2.0 8GB GDDR
NZXT KRAKEN M22 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu
NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz M
Silicon Power 16GB (2x8GB) XPOWER Turbine Mavi 320
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek
GIGABYTE AORUS P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 1
WD 500GB Blue SN570 Gen3x4 M.2 2280 SSD (3500MB Ok
yaşadığınız olay için çok üzüldüm hocam. size verilen değişim faturasını itopya.com mail atıp durumu iletin . 630tl para iadesini kesinlikle kabul etmeyin aynı ürünü 630tl alamadıgınızı söyleyin.ürünün aynısı yok ise ona eş değer bir ürün ile değişim hakkınızı kullanmak istediğinizi belirtin muhakkak yardımcı olucaklardır.baktınız hiç bir yanıt yok direkt thh bildirin.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
İtopya yı şikayet etmelisin.

yaşadığınız olay için çok üzüldüm hocam. size verilen değişim faturasını itopya.com mail atıp durumu iletin . 630tl para iadesini kesinlikle kabul etmeyin aynı ürünü 630tl alamadıgınızı söyleyin.ürünün aynısı yok ise ona eş değer bir ürün ile değişim hakkınızı kullanmak istediğinizi belirtin muhakkak yardımcı olucaklardır.baktınız hiç bir yanıt yok direkt thh bildirin.

thh başvurun vermek zorundalar hocam
Şikayet etmem gereken kurum servis olmaz mı neticede onlar değişim kararını veren kurum?

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
621
İsim
Onur
Para ödemeyin sakın
Kanun açıktır aynısı vermek zorunda yada bir üst modelini para alamaz thh gideceğim diyebilirsin gidersen de kazanırsın zaten

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
Şikayet etmem gereken kurum servis olmaz mı neticede onlar değişim kararını veren kurum?
açıklıkta getiriyim hocam muhtemelen itopya markanın disbrütörü ondan dolayı teknik servis topu itopyaya atar

Subzero.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
s1000rr
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar.müzik.motorsiklet.spor
hocam garanti servisi mağdur bırakmıyor ki rapor kağıdı veriyor size:) elimizde yok demesi sizi umursamıyor anlamına gelmez ayrıca her şekilde yardımcı olurlar merak etmeyin.. siz önce itopya ile iletişime geçin. ürünüm garanti servisinde arızalı olduğu tespil edildi ve tamiri olmuyor .para iadesi 630tl olduğu için ve aynı ürünü o fiyata alamayacağım için değişim rapor kağıdı verdiler.siz bu şekilde söylerseniz muhakkak yardımcı olacaklardır. rapor kağıdının sürecini geçirmeyin. en hızlı şekilde iletişime geçin ve mail olarak rapor kağıdını gönderin not düşerek

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Arkadaşlar bir sürü mail attım konu ile ilgili, ayrıca bugün arandım ve benden yine para talep edildi. Bu sebeple şuan tüketici hakem heyetine başvuruyorum. Uyuşmazlık tutarına bütün bilgisayarın fiyatını mı yazmalıyım yoksa soğutucunun mu tutarını yazmalıyım?

NightWish2434

80+ Silver
Yaklaşık 2 hafta önce sistemimi servise verdim. Sıvı soğutması arızalıydı zaten oradaki müşteri temsilcisi de kontrol edince ağrızalı olduğunu anladı ve sıvı soğutucuyu servise yolladılar. Bugün telefonla arandım, servisten değişim kararı çıkmış fakat aynı sıvı soğutucudan ellerinde bulunmuyormuş. Fatura tutrarına üstüne ekleyerek değişim yapılabilirmiş. Fakat sıvı soğutucunun fatura fiyatı 630 TL çünkü aldığım sistem kampanyalıydı. İtopya sitesinde de fiyatlar aşırı pahalı olduğu için, ürün iyi olmasa bile en kötü 2k para eklemem gerekiyor.Hiç bu durumu yaşayan var mı? Ne yapmalıyım?

Sistem Özellikleri:
GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2
1 Adet
GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 2.0 8GB GDDR
NZXT KRAKEN M22 RGB 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu
NZXT H510 ELITE RGB Tempered Glass USB 3.1 Beyaz M
Silicon Power 16GB (2x8GB) XPOWER Turbine Mavi 320
AMD Ryzen 5 5600X 3.7GHz 32MB Önbellek 6 Çekirdek
GIGABYTE AORUS P750GM 750W 80+ Gold Full Modüler 1
WD 500GB Blue SN570 Gen3x4 M.2 2280 SSD (3500MB Ok
Benim bildiğim:
İlk 6 ayda satılan üründe kusur çıkarsa ilk satılırken ayıplı satılmış olarak kabul edilir. Muadili ile değişim/para iadesi alıcının isteğine göre yapılır. Değişimde elimizde o ürün yok denilirse bir üst modelini vermek zorundadır.

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Benim bildiğim:
İlk 6 ayda satılan üründe kusur çıkarsa ilk satılırken ayıplı satılmış olarak kabul edilir. Muadili ile değişim/para iadesi alıcının isteğine göre yapılır. Değişimde elimizde o ürün yok denilirse bir üst modelini vermek zorundadır.
6 aydan fazla oldu hocam

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Arkadaşlar süreçte sürekli arandım, bugün bir daha aradılar 74. Günde olduğumuzu söylediler ve bir teklif de sundular. Eğer çarşambaya kadar bir şey kabul etmez isem para iadesi yapacaklarını ve cihazı da 90. günde almak zorunda olduğumu belirttiler. Teklif de cooler master 120mm sıvı soğutucu için 1200 tl fark. Gameboosterlı teklif de var ama onu markadan dolayı düşünmüyorum. Soğutucum faturada 650 tl civarı. Tüketici hakem heyetine 18 ağustosta başvurdum fakat orada da süreç yavaş ilerliyor. Ne yapmalıyım ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer kabul etmez isem ve tüketici hakem heyeti de red karar verirse ortada kalırım. Ayrıca 90. Günde zaten almam lazım ve heyetin 14 gün içinde karar alacağını sanmıyorum. Ne yapmalıyım?

Top Bottom