- Konu Sahibi Konu Sahibi
Karşılığı ne olur sadece para iadesimi yoksa tazminat davasımı açsamMahkemede aylarca beklersiniz
Karşılığı ne olur sadece para iadesimi yoksa tazminat davasımı açsamMahkemede aylarca beklersiniz
Tazminat alabileciğini zannetmiyorum. Boşuna uğraşmış olursun.Karşılığı ne olur sadece para iadesimi yoksa tazminat davasımı açsam
Yarın bi deneyeceğim bakalım arayınca ne olacak. İlla aramak mı gerekiyor bakarsın iptal edilmiş edersin iadesini hadi 1 hafta sürerde 17 gün olmuş bu nedir. Böyle müşteri memnuniyetimi olur bi daha asla sipariş vermem inan yan sitede 300 tl fazla olsun o 300 tl yi veririm genede burdan bişey almamYakın zamanda ben siparişimi iptal etmiştim ve aradıktan sonra 24 saat bile sürmedi tarafıma iadesi.
Sıkıntı yok onlarıda uğraştırırız en azındanTazminat alabileciğini zannetmiyorum. Boşuna uğraşmış olursun.
Karar sizin. Arasaydınız bu kadar beklemezdiniz diye düşünüyorum. 3000 sizin için ciddi bir rakam olabilir ama inanın bu tarz firmalar için çerez parasıYarın bi deneyeceğim bakalım arayınca ne olacak. İlla aramak mı gerekiyor bakarsın iptal edilmiş edersin iadesini hadi 1 hafta sürerde 17 gün olmuş bu nedir. Böyle müşteri memnuniyetimi olur bi daha asla sipariş vermem inan yan sitede 300 TL fazla olsun o 300 TL yi veririm genede burdan bişey almam
Yasal süresi 1 ay zatenCevap
nasıl yani kimi aramam gerek ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yasal süresi var bunun neden ben 1 ay beklemek zorundayım bu hafta mahkemeye vereceğim büyük ihtimal
14 Gün değil miYasal süresi 1 ay zaten