Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mcaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
METE CAN AKBAŞ
Bir konu hakkında 1 adamdan 10 yorum geliyor konuşuyor konuşuyor konuşuyor hadi buyrun bu açılan konudan sağlıklı bir şey anlayan varsa buyursun.

Anlama yeteneği olan arkadaşlar için birkez söylüyorum daha söylemeyeceğim, işimi gucumu bıraktım sizin durumunuzla ilgili sabahtan beri uğraşıyorum.
Peki abi, haber bekliyoruz sonsuz teşekkürler ilgine tekrardan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim bicer
arkadaşlar bende Siparişiniz sevk edilmeye hazır. Bu aşamadan sonra sipariş iptal edilemez. bunu diyor kargoya ne zaman verilir

Grapple

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Melih ateş
Bir konu hakkında 1 adamdan 10 yorum geliyor konuşuyor konuşuyor konuşuyor hadi buyrun bu açılan konudan sağlıklı bir şey anlayan varsa buyursun.

Anlama yeteneği olan arkadaşlar için birkez söylüyorum daha söylemeyeceğim, işimi gucumu bıraktım sizin durumunuzla ilgili sabahtan beri uğraşıyorum.
Anlayan anladı merak etme bir kaç kişi yüzünden kendini sıkma biz senin samimiyetinin farkındayız
Dediklerini yapmazlarsa gün bitene kadar ona göre adım atariz bizde onlara

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
ahmet sinan harman

Emeğin için teşekkürler abi fakat işini doğru dürüst yapmayan bir firma var.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
Pazartesi kargoya verilecek yazmışlar neyin 1-2 gün işlem süresi acaba konuya pek hakım degılsın anladıgım kadarıyla
ya iade et git ozaman ver 2bin 3bin fazla vatandan halla halla adamlar getircekler bekle pazatesi yerine salı versinler kargoya ölcenmi sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:

kardesım sen yorum yapmadan önce bi araştır ondan sonra gel yorum yap. Sitelerden 100k lık alışveriş yapsanda bu konuda bişe bilmediğini değiştirmiyor. Adamlar pazartesi ürünü kargoya vericeklerine dair söz vermişler 2 gün onay süresi ile bu mümkün mü ? bu şekilde bile olsa rezil olmalarını kanıtlıyor.
ayrıca itopya o hani göstergeyle uğraşmıyo mesela diyoki mesela sipariş onaylanuyo dedi bende mesela ondan sonra tak diye kargoya verdiler haberim bile olmadı itopya o kargoya verildi falan onları güncellemiyo

Mauro İcardi

80+ Bronze

Bizde size güvendiğimizi söylüyoruz.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
ya iade et git ozaman ver 2bin 3bin fazla vatandan halla halla adamlar getircekler bekle pazatesi yerine salı versinler kargoya ölcenmi sanki
Nediyosun kardeşim sen?? dDd.d.d.:Dd. Boş konuşma.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Recep Çevik
Param iki gündür rehin. Eğer bu sipariş iptal olursa paramı işlettiklerini düşüneceğim.Param iade olsa dahi rehin kaldığı süre boyunca hukuki işlemlere başvuracağım. Umarım hemen iletişime geçerler.İstanbul bilişim olayı emsal olduğu için firmanın başı her türlü ağrıyacak.Burdan bu işte sözü geçen herkese sesleniyorum.Acilen bu iş cozulmeli.Yoksa araya yılbaşı girecek.O zaman bu mağdur olan 25-30 kişiyi toplayıp bu hesabı soracağım.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Param iki gündür rehin. Eğer bu sipariş iptal olursa paramı işlettiklerini düşüneceğim.Param iade olsa dahi rehin kaldığı süre boyunca hukuki işlemlere başvuracağım. Umarım hemen iletişime geçerler.İstanbul bilişim olayı emsal olduğu için firmanın başı her türlü ağrıyacak.Burdan bu işte sözü geçen herkese sesleniyorum.Acilen bu iş cozulmeli.Yoksa araya yılbaşı girecek.O zaman bu mağdur olan 25-30 kişiyi toplayıp bu hesabı soracağım.
Kardeşim ne zırvalıyorsun senn???? Daha pazartesi bitmedi. Tatil günü ürün alıp 2 gündür hiçbirşey yapılmadı demek iyi kafa bu arada. Tamam İtopya kötü fakat sende boş karaliyorsun.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom