ben itopya mükelek kesin ordan alın en iyi yer orası demiyorum açıkcası %100 müşteri memuniyetinede inanmıyorum o sayıları değiştirebiliyolar ama şu varki adamlar kaç gündür ağlıyo yok sistemim gelmedi yok bildirim atmadı böyle oldu şöyle oldu ama hafta sonu ve karantina varken yazıyolar bunu daha sistem kurlumu testi yapıldımı onu bilmiyoz itopya kargoya pazartesi vercez demesine rağmen adamlar ısrar ediyo 13 sayfa olmuş
kardesım sen harbı anlama kapasiten varmı yani turkce okuma yazman varmı bak agzımdan guzel sozlerle yazmaya calısıyorum forumun kurallarını çiğnememek adına anladın mı?=
Burda insanlar kargomuz geldı gelmedı demıyor anlayısı kıt arkadasım keske sistemi vericez desınler 1 ayda gelsin anladın mı ?
Para çekildi ama sitede herkesın siparişleri boş gözküyür musterı hızmetlerını aradı herkes cevap vermedıler para ıadesı yada sıstem saglanıcak diye
Hafta sonuı karantınası ne alaka sankı sıstem gelıyorda bız pazartesı kargoya verılmedı dıyoruz bız paramız cekıldı ama sistem yok siparişlerde ve vericekleride meçhul diyoruz
Umarım ki bu yazdıklarımı anlayacak kapasite ve zeka sende vardır lütfen okurken anlayarak anla boş yapma rica ediyoruz
kimsenin derdi kargonun verilip verilmemesi degıl
OKU ! OKU ! OKU ! OKU ! OKU ! OKU !
NOT: Yine yazıyorum burda kimse Abdullah hacıgül suçlamıyor sadece itopyaya karsı sınırlıler .