İtopya sipariş rezilliği 😀

İyzico ve parolapara kampanyası ile itopyadan 1tb SSD aldım 8 Mayıs günü. Ama iyzico kampanyasının itopyada geçerli olmadığını sonradan gördüm. Hemen ardından itopyaya siparisimi iptal etmek istediğimi mail olarak ilettim(hafta sonu olduğu için müşteri hizmetleri kapalıydı) pazartesi günü siparişin kargoya verildiği için iptal edilemediği, kargo geldikten sonra iade edebileceğim söylendi. Daha sonra Çarşamba günü kargo geldi ama SSD yerine klavye mouse seti yollamışlar. Kargoyu aldıktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. İsterseniz doğru ürün ile değişim isterseniz para iadesi isteyebilirsiniz bunun içinde kargoyu geri yollarken para iadesi yada değişim istediğinize dair bir not bırakmam gerektiğini söylediler. Ben daha kargoyu geri teslim etmeden itopyadan başka birisi aradı. SSD yerine klavye mouse yollandigini soyledi. Bende sizden önce müşteri hizmetleriyle konuştuğumu ve kargoyu teslim edeceğimi söyledim. O da kargoyu teslim ettikten sonra takip numarasını mail yoluyla iletmem için mailini verdi. Ben kargoyu teslim ettim ve takip numarasini da maile yolladım. Kargo ellerine ulaştıktan sonra birkez daha değişim istemediğimi para iadesi isteğimi belirttim. Aradan 3 4 gün geçtikten sonra birkez daha mail attım param ne zaman iade olur diye. 1 gün sonra bana ssdnin yollandigini soyledi. Bildiğim kadarıyla bu ay sonu iyzico kampanyası bitecek ve bu itopya kalan 9 günde iade işlemini bitirebilecegini düşünmüyorum. Ne yapmalıyım?
Geçmiş olsun hocam bizde arkadaşa hazır sistem almıştık bundan yarım yıl kadar önce aşağıdan monitör seçimide yapmıştık aynı ilçede başka biri ile monitörler karışmıştı önce kargonun üstndeki ürünün asıl sahibini arayıp nerede oturduğunu sorduk onun ürünü bize gelmişti ama bizim ürün uzak bir ilçenin şubesindeydi apar topar gidip bize gelen ürünün sahibini aldık sonra o şubeye gittik ürünleri değiştirdik itopyayıda aramıştık ama neredeyse hiç yardımcı olmadılar kargo firmasındaki adamın numarasını verdi itopya o kadar biz ful onla görüşüp bizim ürünin nerede olduğunu öğrendik

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,585
Üyeler
174,397
Son üye
asadager53
Geri