İtopya siparişim kayboldu

Reaksiyon skoru
47
İtopyadan görmüş olduğunuz siparişi verdim;

1727219309808.png

Bir süre sipariş hazırlanıyor kısmında kaldı bu saatlerde kontrol ettikten sonrada siparişler kısmının boş olduğunu fark ettim. Ne yapacağım?

1727219383072.png

Sabah baktığında gözükür diye düşünüyorum.

Mailine siparişle ilgili bilgiler mutlaka düşmüştür. En kötü SMS gelir. Harcama yaptığın karta bilgi gelir. ITopya'yı arayarak bilgi iste. İptal etmiş olabilirler ayrıca. O Yüzden gözükmüyor olabilir.

Mailine siparişle ilgili bilgiler mutlaka düşmüştür. En kötü SMS gelir. Harcama yaptığın karta bilgi gelir. ITopya'yı arayarak bilgi iste. İptal etmiş olabilirler ayrıca. O Yüzden gözükmüyor olabilir.
Umarım kasıtlı yapılmış bir şeydir sistemden kendi kendine silindiyse birde günlerce onla uğraşırım umarım iptal etmişlerdirde vatandan daha ucuza olanı alırım.

Umarım en kısa sürede sorunun çözülür kankam bu sipariş kısmın da kaybolsa bile ödediğin yöntem de veya en kötü e posta da bi bildiri vardır

Umarım en kısa sürede sorunun çözülür kankam bu sipariş kısmın da kaybolsa bile ödediğin yöntem de veya en kötü e posta da bi bildiri vardır
Evet kontrol ettim. Epostamda var üstüne dekontum var. Tek mağduriyetim kaybettiğim zaman olur ilerisi olursada zaten misliyle hakkımı sökerim onlardan.

Müşteri hizmetlerini aradım benim siparişimde görünmüyordu, siteyi bakıma aldıklarını 24 saat içinde düzeleceğini söylediler

Müşteri hizmetlerini aradım benim siparişimde görünmüyordu, siteyi bakıma aldıklarını 24 saat içinde düzeleceğini söylediler
Ben mail attım gece yazmışlar sabah bakımdan dolayı yaşandı diye şuanda gözüküyor.

Geri