Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya şiparişlerin gözükmemesi..

WhoCares

80+ Gold
Mesele o degil ki ama parayi cekti siparis olarak gözükmüyor tam arada birakti normalde magazaya gidip alicakdim bi deniyim dedim bu durumla karsilastim simdi magazadan da alamiyoruz bide iade ederlerse hic alamamis olucaz
pazartesi belli olur ama benim şahsi düşüncem iptal olma olasılığı var aklınızda bulunsun

erdi1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
DanteBrasi
Abi kimsenin başına daha once böyle bisey gelmedimi ya bilen kimse yok mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yücel okan
Abi kimsenin başına daha once böyle bisey gelmedimi ya bilen kimse yok mu
Daha önceden ben itopyadan bilgisayar parçası olarak almıştım sistem değildi sipariş görünmüyordu iade ettiler ücreti incehsapta başıma geldi onlar dekont istedi yolladım sipariş görünmeye başladı itopya biraz sıkıntı gibi incehesap olsa onlar daha iyi bence

Ysuflix

80+ Gold
Yıllardır sayısız sistem yaptı Abdullah abi itopyayla ama nerdeyse hepsinde site çöktü biraz paraya kıyıp adam akıllı sıkıntısız altyapı kuramadı itopya.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önceden ben itopyadan bilgisayar parçası olarak almıştım sistem değildi sipariş görünmüyordu iade ettiler ücreti incehsapta başıma geldi onlar dekont istedi yolladım sipariş görünmeye başladı itopya biraz sıkıntı gibi incehesap olsa onlar daha iyi bence
Bana kalırsa e-ticaret siteleri bir yana, incehesap bir yana. 2020den beri birçok sipariş verdim monitörden sisteme, donanımlar, parçalar, garanti süreci, iade falan, en ufak bi sıkıntı yaşamadım. bir şey almadan önce ilk incehesaba bakarım.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
509
İsim
Metehan
Arkadaşlar geçen sene indirimlerde aynı olayı yaşamıştım. Mail ile bildirince satın alma saatiyle isim soy isimle düzeltiyorlar. Sipariş yoğunluğu olduğu zaman yaşanabiliyor bu durumlar. Mail ile ödemenin dekontunu vs de paylaşabilirsiniz. Ödeme yapıldıysa sıkıntı olmaz merak etmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Yücel okan
Arkadaşlar geçen sene indirimlerde aynı olayı yaşamıştım. Mail ile bildirince satın alma saatiyle isim soy isimle düzeltiyorlar. Sipariş yoğunluğu olduğu zaman yaşanabiliyor bu durumlar. Mail ile ödemenin dekontunu vs de paylaşabilirsiniz. Ödeme yapıldıysa sıkıntı olmaz merak etmeyin
Hazır sistemi almıştınız gene

yavuzselimm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
yavuz bulut
Bugün yayınlanan Da G9 sistemini internetten satın aldım parayı çekti ancak siparişlerim kısmında ürün gözükmüyor acaba yoğunluktan mı oldu parayı geri yatırıp stok bitti fln diceklerse yarın mağazaya gidicem sıraya girmeye
Bende de bizzat ayni durum var ama benden kurulum ucreti 59 tl kasa ücreti 35 kurus çekti ama sistemi siparis ettim

Ekler

• Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-11-18-18-12-20-352_com.android.chrome.jpg
    281.3 KB · Hit: 60

ananas_suyu

80+ Bronze
Rahat olun hafta sonu olduğu için itopya işlem yapmıyor pazartesi sisteme geçer siparişler

ananas_suyu

80+ Bronze
B

Bro benimki nolur bir fikrin var mi ayni arkadaslar gibi siparis verdim bende
Kral bankadan parayı çektiyse dekontun var zaten korkma ben daha itopyada siparişi alıp stok yok dedini gormedim bazen parçalar bitiyor bir üst modelini takıyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta standart. Eğer yaşadığın yer biraz kırsalsa veya yoğunluk varsa 2 hafta oluyor genelde

Top Bottom