İtopya teknik servis hakkında.

em1r oK?

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,224
Arkadaşlar Yeni bir bilgisayar aldım 2- 3 gün kullanımdan sonra mavi ekran hatası vermeye başladı ardından format atmak istedim format atarken dosyalar bozuk dedi sinirlendim uğraşmadım ( zarar verecek bir şey yapmamak için) İtopya’ya pazartesi günü götüreceğim hangi şubesine götürmeliyim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ve bu sizce neden olur.

Kanka olabiliyor bazılarına sorunsuz geliyor banada sorunlu geldi.İşlemci değişti ekran kartıda servise verildi tamir yapıldı.Ben kargoyla kadıköy şubesine yolladım.Oraya götür sende.Fark etmiyor hangisi yakınsa ona götür.

Kanka olabiliyor bazılarına sorunsuz geliyor banada sorunlu geldi.İşlemci değişti ekran kartıda servise verildi tamir yapıldı.Ben kargoyla kadıköy şubesine yolladım.Oraya götür sende.Fark etmiyor hangisi yakınsa ona götür.
Beylikdüzü satış yeri falanya kanka ondan dolayı dedim pazartesi arayıp konuşucam ama bakalım.. Senin ne kadar sürede sorun düzeldi? Uğraştırdılar mı ?

Beylikdüzü satış yeri falanya kanka ondan dolayı dedim pazartesi arayıp konuşucam ama bakalım.. Senin ne kadar sürede sorun düzeldi? Uğraştırdılar mı ?
Kanka uğraştırma olarak şöyle oldu.Ben aldığımda işlemci fiyatı daha düşüktü.Aldığım sistemde Ryzen 5 2600 işlemci vardı.6-7 ay sonra fiyatlar yükseldi ve bunların elinde r5 2600 kalmamış ve eski işlemci olduğu için daha stoğa girmeyecekmiş.Ve itopya işlemci tamir olmuyor denildi size ona yakın r5 1600 af verelim ama dolar yükseldiği için +546 tl mi ne istediler. Mecbur verdim.Ama tüketici hakem heyetine başvursaydın vermezdin dediler ben de 500 küsür para için uğraşmadım.Ekran kartı tamiri ise komik bir şekilde ilk seferde yapamadılar ikincide yaptılar.(Msi ekran kartım ın servisi servis olarak onlardan memnunum sonuçta kartım şu an mis gibi çalışıyor)Çok sanssız geçti benim için ve maalesef iki sefer olduğu için nereden baksan 50 gün falan pcsiz geçti.Ama şu an çok şükür bir sıkıntı yok.Ama sen güncel işlemci almışsındır sende direkt ücretsiz değişim olur.Ayrıca başka şehirdeyim kargoyla yolladım kapılarına gitsem bence bu kadar uğraşmazdım.Sistem olarak bir daha asla oradan bişey almam ama diğer ekipmanlarımın hepsini ucuz olduğu için oradan aldım.Klavye ve mouse onlarda hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar.Umarım sanada aynısını yapmazlar lütfen süreçte beni bilgilendir.

Yakınsan oraya da götürebilirsin bende de aynı sorunlar olmuştu yardımcı oluyorlar sorun olmaz

Yakınsan oraya da götürebilirsin bende de aynı sorunlar olmuştu yardımcı oluyorlar sorun olmaz
Vay be demek yüzyüze gitmek gerekiyor illa başka şehirde olunca takmıyorlarda yaşadığım deneyimi yazdım yukarı :)

Kanka uğraştırma olarak şöyle oldu.Ben aldığımda işlemci fiyatı daha düşüktü.Aldığım sistemde Ryzen 5 2600 işlemci vardı.6-7 ay sonra fiyatlar yükseldi ve bunların elinde r5 2600 kalmamış ve eski işlemci olduğu için daha stoğa girmeyecekmiş.Ve itopya işlemci tamir olmuyor denildi size ona yakın r5 1600 af verelim ama dolar yükseldiği için +546 TL mi ne istediler. Mecbur verdim.Ama tüketici hakem heyetine başvursaydın vermezdin dediler ben de 500 küsür para için uğraşmadım.Ekran kartı tamiri ise komik bir şekilde ilk seferde yapamadılar ikincide yaptılar.(Msi ekran kartım ın servisi servis olarak onlardan memnunum sonuçta kartım şu an mis gibi çalışıyor)Çok sanssız geçti benim için ve maalesef iki sefer olduğu için nereden baksan 50 gün falan pcsiz geçti.Ama şu an çok şükür bir sıkıntı yok.Ama sen güncel işlemci almışsındır sende direkt ücretsiz değişim olur.Ayrıca başka şehirdeyim kargoyla yolladım kapılarına gitsem bence bu kadar uğraşmazdım.Sistem olarak bir daha asla oradan bişey almam ama diğer ekipmanlarımın hepsini ucuz olduğu için oradan aldım.Klavye ve mouse onlarda hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar.Umarım sanada aynısını yapmazlar lütfen süreçte beni bilgilendir.
Kanka ryzen 5 5600x 3060 ti var bende şu an pazartesi gidicem vericem ama umarım beni yormazlar, o kadar çalışıp uğraşıp sonunda alabildim abim diyor yapmazlarza basarız rahat ol ( makara tabii ki ama ) açıkçası uğraştırmamalarını isterim.
Post automatically merged:

Kanka uğraştırma olarak şöyle oldu.Ben aldığımda işlemci fiyatı daha düşüktü.Aldığım sistemde Ryzen 5 2600 işlemci vardı.6-7 ay sonra fiyatlar yükseldi ve bunların elinde r5 2600 kalmamış ve eski işlemci olduğu için daha stoğa girmeyecekmiş.Ve itopya işlemci tamir olmuyor denildi size ona yakın r5 1600 af verelim ama dolar yükseldiği için +546 TL mi ne istediler. Mecbur verdim.Ama tüketici hakem heyetine başvursaydın vermezdin dediler ben de 500 küsür para için uğraşmadım.Ekran kartı tamiri ise komik bir şekilde ilk seferde yapamadılar ikincide yaptılar.(Msi ekran kartım ın servisi servis olarak onlardan memnunum sonuçta kartım şu an mis gibi çalışıyor)Çok sanssız geçti benim için ve maalesef iki sefer olduğu için nereden baksan 50 gün falan pcsiz geçti.Ama şu an çok şükür bir sıkıntı yok.Ama sen güncel işlemci almışsındır sende direkt ücretsiz değişim olur.Ayrıca başka şehirdeyim kargoyla yolladım kapılarına gitsem bence bu kadar uğraşmazdım.Sistem olarak bir daha asla oradan bişey almam ama diğer ekipmanlarımın hepsini ucuz olduğu için oradan aldım.Klavye ve mouse onlarda hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar.Umarım sanada aynısını yapmazlar lütfen süreçte beni bilgilendir.
peki sende sorun neydi? mavi ekran hatası falan mı?

Arkadaşlar Yeni bir bilgisayar aldım 2- 3 gün kullanımdan sonra mavi ekran hatası vermeye başladı ardından format atmak istedim format atarken dosyalar bozuk dedi sinirlendim uğraşmadım ( zarar verecek bir şey yapmamak için) İtopya’ya pazartesi günü götüreceğim hangi şubesine götürmeliyim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ve bu sizce neden olur.

Hangisi yakın ise ona götür her halükarda eera elektroniğe gidicek servis o çünkü.

götürdüğüm gün içinde sonuç çıkmaz mı?

Sanmam, muhtemelen gittiğinde alıcağın cevap şu olucak "Tamam biz bunu servise gönderelim 20 iş günü içerisinde size dönüş sağlanıcaktır".

Cihaz daha 0 bence değişim iste, Neden daha 0 ürünün içini açtırasın ki ?

Cihaz daha 0 bence değişim iste, Neden daha 0 ürünün içini açtırasın ki ?
13 ocakta aldım 16 ocak geldi 19da kullanmaya başladım ( masa kargosu yapılım vs sürdü bayağı.) 21 ocakta bu sorun çıktı ortaya 3 günlük daha ama kullandım yani açık kaldı pc. 0 ıyla değişim ihtimali var mı ki?

Kanka ryzen 5 5600x 3060 ti var bende şu an pazartesi gidicem vericem ama umarım beni yormazlar, o kadar çalışıp uğraşıp sonunda alabildim abim diyor yapmazlarza basarız rahat ol ( makara tabii ki ama ) açıkçası uğraştırmamalarını isterim.
Post automatically merged:

peki sende sorun neydi? mavi ekran hatası falan mı?
Hem mavi ekran hem siyah ekran. Senin işlemci ve kart stokta yenileriyle değiştirirler o konuda rahat ol ama en az 20 gün bekleyeceksin maalesef. Ama şöyle bişey senin daha 14 gün geçmemiş iade alıyorlarsa iade et yada direkt değişim iste sistemi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,465
Üyeler
190,917
Son üye
Reznov.
Geri