Neler Yeni

İtopya-Teknoqueen Sistem Özelleştirmesi

Çınar Yaşar

80+ Gold
Direkt olarak hazır almak istiyorum sistemi, hani parça falan uğraşmak istemiyorum.Birde işlemcinin yanında stok soğutucu geliyor değilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik olarak nasıl bir sorun yaratıyor acaba ?
Bende bilmiyorum ama sağlık veya okuma yazma ile ilgili

ZK--

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Zekeriya KURTOĞLU
Direkt olarak hazır almak istiyorum sistemi, hani parça falan uğraşmak istemiyorum.Birde işlemcinin yanında stok soğutucu geliyor değilmi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kronik olarak nasıl bir sorun yaratıyor acaba ?
Stok soğutucu geliyor tabikide ama 3600 lü sistem al derim.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Hepinize teşekkür ederim yazdıklarınıza göre bütçeyi arttırmam gerekecek eşek yerine ata binelim 😄

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar forumda gördüğüm kadarıyla PSU hakkında uyarılar olduğu için kasayı değiştirdim, bu PSU ve kasa soğutması hakkında fikriniz varmıdır.SSD'ide Adata yaptım diğerleri bütçemi aşıyor.Bu kasa nasıldır, kaç yıl götürür.
forumda o psu ya cızırtı yapıyor falan diyenler vardı

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
forumda o PSU ya cızırtı yapıyor falan diyenler vardı
Seçtiğim kasadakinimi diyorsunuz, gerçekten hangi kasayı seçeceğimi şaşırdım en fazla j24 modeline yükselebilirim birde bir tık ucuz j23 var hangisini almalıyım yoksa bu kasamı

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Seçtiğim kasadakinimi diyorsunuz, gerçekten hangi kasayı seçeceğimi şaşırdım en fazla j24 modeline yükselebilirim birde bir tık ucuz j23 var hangisini almalıyım yoksa bu kasamı
evet seçtiğin kasadaki ama emin değilim da sistem 2 yi o kasayla alanlar cızırtı yapıyor falan diyordu psuya.

Top Bottom