İtopya Ürün İptali ne kadar sürer?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,321
Merhabalar İtopyadan bir ürün aldım ancak başka bir ürün almak istediğim için iptal ettim. (İade değil iptal) Para iadesi bana ne zaman olur? İndirimi bitmeden diğer ürünü almam lazım.

selamlar,
2-3 iş günü içinde iptal iadesinin hesabınıza geçmesi beklenir.

Merhabalar İtopyadan bir ürün aldım ancak başka bir ürün almak istediğim için iptal ettim. (İade değil iptal) Para iadesi bana ne zaman olur? İndirimi bitmeden diğer ürünü almam lazım.
İPTAL PROSEDÜRÜ

Siparişiniz onaylandıktan sonra "Siparişiniz Hazırlanıyor" aşamasına kadar siparişinizi iptal edebilirsiniz.
Siparişiniz için oluşturulan iptal talebi tarafımızdan onaylandıktan 10 iş günü içerisinde ödeme yönteminize göre ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaynak;
İtopya

selamlar,
2-3 iş günü içinde iptal iadesinin hesabınıza geçmesi beklenir.
Teşekkürler.
İPTAL PROSEDÜRÜ

Siparişiniz onaylandıktan sonra "Siparişiniz Hazırlanıyor" aşamasına kadar siparişinizi iptal edebilirsiniz.
Siparişiniz için oluşturulan iptal talebi tarafımızdan onaylandıktan 10 iş günü içerisinde ödeme yönteminize göre ücret iadeniz gerçekleştirilecektir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaynak;
İtopya
Hocam bunu okudumda herkesinki 10 gün sürmüyordur. İptal yapan kişilerin süresini sormuştum.

bankaya da bağlı ama ben iptal süreci 1-2 kez yaşadım . uzun sürmüyor süreç, 2-3 iş gününü geçmez onaylandıktan sonra..

itopyaya mail at acil olduğunu dile getir hızlandırırlar diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,059
Üyeler
192,155
Son üye
ozusluberkay69
Geri