Neler Yeni

Öneri İtopya üzerinden monitör alınır mı?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
Merhabalar asus rog strix xg259qns modeli monitör alacağım. Fiyatları akakçeden karşılaştırdığımda en düşük fiyatlı itopya sunuyor. İtopya memnuniyeti nasıldır. Ölü piksel durumunda ilgilenirler mi? Gaming gen tr veya hepsiburada üzerinden de alabilirim tabi 600-700 tl daha pahalı

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Furkan Demirtaş
Merhabalar asus rog strix xg259qns modeli monitör alacağım. Fiyatları akakçeden karşılaştırdığımda en düşük fiyatlı itopya sunuyor. İtopya memnuniyeti nasıldır. Ölü piksel durumunda ilgilenirler mi? Gaming gen tr veya hepsiburada üzerinden de alabilirim tabi 600-700 tl daha pahalı
Alınır neden alınmasın ben oradan aldım monitörümü güvenilir yer.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Emre
Hb kendisi satıyorsa ordan alırdım itopyanın ölü pixsel iadesi değişimiyle iligi çok şikayet vardı bende sorun olmadı tabi ama garanti veremem

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Serdar Akyaka
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla Amazon hariç her yer aynı. Ülkede güvenilir firma yok. Şanslıysan sıkıntısız kullanırsın, şanssızsan burnundan gelir.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yorumlardan gördüğüm kadarıyla Amazon hariç her yer aynı. Ülkede güvenilir firma yok. Şanslıysan sıkıntısız kullanırsın, şanssızsan burnundan gelir.
Hepsiburada kendi satıcısı değil bilemedim. İtopyadan iki arkadaşıma da monitör aldık ölü piksel cıkmadı. Ölü piksel durumunda iade etmezlerse diye tedirginim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır neden alınmasın ben oradan aldım monitörümü güvenilir yer.
Zaten güvenilir çok kez alışveriş yaptım ama ölü pikse durumunda ilgililermi acaba onu merak ediyorum

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Serdar Akyaka
Hepsiburada kendi satıcısı değil bilemedim. İtopyadan iki arkadaşıma da monitör aldık ölü piksel cıkmadı. Ölü piksel durumunda iade etmezlerse diye tedirginim

Zaten güvenilir çok kez alışveriş yaptım ama ölü pikse durumunda ilgililermi acaba onu merak ediyorum

Satıcısı Hepsiburada değilse İtopya'dan almakla bir farkı kalmıyor. Ölü pikselde belli bir sayıya kadar iade/değişim yapılmıyor diye bir muhabbet var ama bunun kanunda bir karşılığı var mı bilmiyorum.

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Furkan Demirtaş

Kanka öyle bir yer niye ilgilenmesin öyle düşün koskoca firma garantisi vs. var tüm ürünlerin

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Satıcısı Hepsiburada değilse İtopya'dan almakla bir farkı kalmıyor. Ölü pikselde belli bir sayıya kadar iade/değişim yapılmıyor diye bir muhabbet var ama bunun kanunda bir karşılığı var mı bilmiyorum.
Ya aslında 1 adet falan köşede çıkması beni rahatsız etmez ama artarmı o sorun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,658
Üyeler
163,030
Son üye
Yigit34y
Top Bottom