Öneri İtopya ve MSI Maduriyeti!

Barissta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Babalar siz siz olun mag241cv almayın, ölü piksel mi dersin ışık sızması mı dersin. Yazık. Ben yandım siz yanmayın. Haram zıkkım olsun verdiğim paraya. ( sizde ölü piksel çıktıysa yazarmisiniz, ne yaptınız)

Micro Star International üst seviye bir monitörde hiç beklemezdim ne kadar kötü
Technopat ta incelemesi var o mu sizinki

Bende yakın zamanda Aoc 24g2u aldım 1 tane sol üstte rahatsızlık vermeyen küçücük ölü piksel çıktı ışık sızması falan yok onun harici süper monitör.

Ben Hepsiburada'dan Asus Tuf VG249Q aldım. 1 tane ölü piksel çıktı. Geri gönderdim, iadeyi hiç bekletmeden kabul ettiler. Sonra yeni sipariş verdim geldi ve hiçbir sıkıntısı yok.

Babalar siz siz olun mag241cv almayın, ölü piksel mi dersin ışık sızması mı dersin. Yazık. Ben yandım siz yanmayın. Haram zıkkım olsun verdiğim paraya. ( sizde ölü piksel çıktıysa yazarmisiniz, ne yaptınız)
ışık sızması nasıl anlaşılıyor? bende MSI OPTIX G241 aldım vatandan

Ben Hepsiburada'dan Asus Tuf VG249Q aldım. 1 tane ölü piksel çıktı. Geri gönderdim, iadeyi hiç bekletmeden kabul ettiler. Sonra yeni sipariş verdim geldi ve hiçbir sıkıntısı yok.
itopyanın kötü yanı, küfürlü konuşmak isterdim ama forumdayız, hepsiburadaya can kurban
ışık sızması nasıl anlaşılıyor? bende MSI OPTIX G241 aldım vatandan
Siyah ekranda kenarlardan anlarsın

Düzgünce yaşadığınız sorunları yazıp eleştirebilirdiniz. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdık.
Sonuçta bu forumda İtopya ile sürekli iletişim halinde olanlar var.

Düzgünce yaşadığınız sorunları yazıp eleştirebilirdiniz. Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırdık.
Sonuçta bu forumda İtopya ile sürekli iletişim halinde olanlar var.
Yapacak bişey olduğunu zannetmiyorum, böyle mağdur olan çok insan var

Bende yakın zamanda Aoc 24g2u aldım 1 tane sol üstte rahatsızlık vermeyen küçücük ölü piksel çıktı ışık sızması falan yok onun harici süper monitör.
CQ27G2U aldım bende hiç ölü pixel yok ışık sızması da yok sadece arada arka dp kablosu oynayınca titreme yapıyor oda kablo boktan elimmde tutunca düzeliyor :D

Verdiğim siparişlerde hiç bir sorun çıkmadı.
Hepsiburada'dan Asus VG249Q monitör, sıfır ölü piksel, sıfır sıkıntı.
Itopya Teknoking-2 siparişi verdim, sıfır sorun, kargo sorunu da çekmedim çok şükür.
Biraz şans işi, geri iade edebilirsiniz. Yaptığınız şey firmaya hakaret, eleştirmek değil.

Böyle gelmiş böyle gider, yapacak bir şey yok tarzı söylemler çok saçma.Sorun yaşadıysan ara görüş iade talebi oluştur veya buradaki yetkililerden yardım talep et belki yardımı dokunur birinin.Ben vatan bilgisayardan 4 telefon aldım farklı tarihlerde üçü sağlam çıktı benimki 2 haftada ekran arızası verdi ne diyeyim şimdi? Değiştirdiler öyle devam ettim, dolayısıyla teknoloji ürünleri hassas malzemeden yapılıyor istemesek de bu olaylar oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,303
Üyeler
188,401
Son üye
3210
Geri