Neler Yeni

İtopya windows’u kuruyor mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Bora Sunal
Dün itopya’dan Donanım Arşivi msi sistemini aldım ve driver kurulum hizmetini aldım. Bu hizmette ne yapılıyor? Windows kuruluyor mu? Driverlar kuruluyor mu? Bios güncellemeleri ve ram yükseltme ayarı yapılıyor mu?

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
Windows lisansı satın almadıysan. kurulu gelmiyor sadece parçalar montaj edilip test ediliyor. PC sana ulaştığında internetten araştırıp windows kurabilirsin.
Dün itopya’dan Donanım Arşivi msi sistemini aldım ve driver kurulum hizmetini aldım. Bu hizmette ne yapılıyor? Windows kuruluyor mu? Driverlar kuruluyor mu? Bios güncellemeleri ve ram yükseltme ayarı yapılıyor mu?

kemalöz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kemal Öz
Windows lisansı satın almadıysan. kurulu gelmiyor sadece parçalar montaj edilip test ediliyor. PC sana ulaştığında internetten araştırıp windows kurabilirsin.
windows kurmadan nasıl test ediyorlar? Bilmediğim için soruyorum

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
dostum sistem parçalarında bir sorun varsa zaten fişe takıp çalıştırdığında bios ekranın gelmez. veya anakart üzerinde ikaz uyarı ışıkları yanıcaktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlar test için windows kurup sonra sıfırlıyorda olabilirler. İtopya çalışanı değilim bende sen gibi tüketiciyim.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
deneme sürümü gibi kuruyorlar, direkt kullanımahazır
itopya yı bilmiyorum, ince den almıştım. Ama arkadaşın dediği gibi deneme sürümlü geliyor. Altta yazı çıkandan hani. Sonrasında OEM key alırsın, yazı da gider.

burkavuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
burak kavuk
sizler sanşlısınız demek ki torpil geçmişler yada benim sistemlerde uğraşmamışlar, aldığım hiç bir sistemde deneme sürümü yoktu.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İtopya mağazadan alırken eğer windows kurulumuna ekstra para verirseniz kuruyorlar yoksa kurmuyolar. Ama webden alırsanız her türlü windows deneme sürümünü kurup yolluyolar. Mağaza buna ekstra para istiyor maalesef

Farway

80+ Silver
Windows kurup test eder yollarlar biosu driverları xmp yi sen kontrol edersin

Musat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Musa
Saçma sapan cevaplar vermişler ya. Ben aldım daha önce windows kurulu geliyor ekran kartı driveri kurulu geliyor. Bir güncelleme yaparsın sadece. Ama etkinlestirilmemis geliyor. Sende bir internetten key alıp etkinleştirirsin işte

Top Bottom