İtopya windows’u kuruyor mu?

Reaksiyon skoru
16
Dün itopya’dan Donanım Arşivi msi sistemini aldım ve driver kurulum hizmetini aldım. Bu hizmette ne yapılıyor? Windows kuruluyor mu? Driverlar kuruluyor mu? Bios güncellemeleri ve ram yükseltme ayarı yapılıyor mu?

Windows lisansı satın almadıysan. kurulu gelmiyor sadece parçalar montaj edilip test ediliyor. PC sana ulaştığında internetten araştırıp windows kurabilirsin.
Dün itopya’dan Donanım Arşivi msi sistemini aldım ve driver kurulum hizmetini aldım. Bu hizmette ne yapılıyor? Windows kuruluyor mu? Driverlar kuruluyor mu? Bios güncellemeleri ve ram yükseltme ayarı yapılıyor mu?

dostum sistem parçalarında bir sorun varsa zaten fişe takıp çalıştırdığında bios ekranın gelmez. veya anakart üzerinde ikaz uyarı ışıkları yanıcaktır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

onlar test için windows kurup sonra sıfırlıyorda olabilirler. İtopya çalışanı değilim bende sen gibi tüketiciyim.

sizler sanşlısınız demek ki torpil geçmişler yada benim sistemlerde uğraşmamışlar, aldığım hiç bir sistemde deneme sürümü yoktu.

İtopya mağazadan alırken eğer windows kurulumuna ekstra para verirseniz kuruyorlar yoksa kurmuyolar. Ama webden alırsanız her türlü windows deneme sürümünü kurup yolluyolar. Mağaza buna ekstra para istiyor maalesef

Windows kurup test eder yollarlar biosu driverları xmp yi sen kontrol edersin

Saçma sapan cevaplar vermişler ya. Ben aldım daha önce windows kurulu geliyor ekran kartı driveri kurulu geliyor. Bir güncelleme yaparsın sadece. Ama etkinlestirilmemis geliyor. Sende bir internetten key alıp etkinleştirirsin işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,809
Üyeler
197,305
Son üye
Mehmet emr
Geri