Itopya yandex tod hakkında

Adem Türk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
672
3 aylık kod geldi tv ye kurdum herhangi bir video açmaya çalışınca oynatıcı ekrana geliyor siyah ekranda yükleniyor şeklinde kalıyor

acaba abonelikte mi bir problem var kayıtlı cihazlara da ekledim tv yi

Hocam bildiğim kadarıyla bu kodlarla alınan üyelik 3 ekranda geçerli. Smart tv uygulamasında açılmıyor yayın.

nasıl yani ben tv de açamayacak mıyım

Tod tv uygulamasından izleyemezsiniz 3 ekranlı üyelikte. Tv'nin web tarayıcısında deneyin, ya da varsa tv box ile. Ya da bilgisayarıcınız tv ye bağlayıp izleyebilirsiniz.

Bu üyelikte yayınlar sadece web, cep ya da tabletten izlenebiliyor.

Tv uygulamasından açamazsınız. Ancak tarayıcıdan açarak smart tv ye bağlantı ile görüntüyü aktarabilirsiniz
görüntü kalitesinde düşüş yaşar mıyım?
tv de neden açamıyorum kod girerken smart TV pc falan diye alttan yazı geçiyor

kampanya koşullarında tv de kullanılamaz yazıyor hocam. Ben de aynı kampanyadan kod aldım ordan biliyorum. Ekran yenileme hızlarında çok fark yoksa sıkıntı yaşamazsın. Ama aynı akıcılık olmaz tabii ki . Ben laptop ile kablosuz yansıttım ara ara drop yaşanıyordu beni pek rahatsız etmedi. Belki hdmı ile falan drop en aza indirgenebilir.
görüntü kalitesinde düşüş yaşar mıyım?
tv de neden açamıyorum kod girerken smart TV pc falan diye alttan yazı geçiyor

kampanya koşullarında tv de kullanılamaz yazıyor hocam. Ben de aynı kampanyadan kod aldım ordan biliyorum. Ekran yenileme hızlarında çok fark yoksa sıkıntı yaşamazsın. Ama aynı akıcılık olmaz tabii ki . Ben laptop ile kablosuz yansıttım ara ara drop yaşanıyordu beni pek rahatsız etmedi. Belki hdmı ile falan drop en aza indirgenebilir.
anladım peki ne kadar görüntü kalitesi alıyoruz

Geri