Neler Yeni

İtopya zamanında kargoya vermiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Abdullah Önal
Merhabalar ben da sistem 3 ü almıştım video çıkar çıkmaz lakin sitesinde hazır sistemler ortalama 5-7 gün içerisinde kargoya verilir denmesi üzerine 9 gün geçti ki hala kargoya verilmedi. Bi sorun oluşması üzerine yetkili servisi aradım ancak ulaşamadım bi sorun var mıdır yoksa yoğunluktan mıdır düşüncelerinizi almak istedim.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Merhabalar ben da sistem 3 ü almıştım video çıkar çıkmaz lakin sitesinde hazır sistemler ortalama 5-7 gün içerisinde kargoya verilir denmesi üzerine 9 gün geçti ki hala kargoya verilmedi. Bi sorun oluşması üzerine yetkili servisi aradım ancak ulaşamadım bi sorun var mıdır yoksa yoğunluktan mıdır düşüncelerinizi almak istedim.
Yoğunluktandır diyeceğim ama benim bayram arifesinde indirimden aldığım monitörü 2 saat içerisinde kargoya verdiler :D ama seninki hazır sistem olduğu için doğal bence

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
(İş günü icerisinde)

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Haklısın orayı kaçırmışım teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir gelişme olursa yazarım görür müsünüz hiçbir fikrim yok ;/)
ben pazar sabahı verdim bugün kargoya verildi kargoyu uçakla taşımışlar istanbuldan Antalyaya, neden kargo ücreti aldıklarını anca şimdi anladim .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Abdullah Önal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben pazar sabahı verdim bugün kargoya verildi kargoyu uçakla taşımışlar istanbuldan Antalyaya, neden kargo ücreti aldıklarını anca şimdi anladim .d
Muhtemelen yarın (yani öyle ümid ediyorum) verilir teşekkürler ilginiz için

Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
İbrahim
Bende çıktığı gece sipariş verdim cumartesi günü kargoya verilmiş yarın alıcam herhalde antalyaya gelmiş

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Muhtemelen yarın (yani öyle ümid ediyorum) verilir teşekkürler ilginiz için
eğer cmt pazar verdiyseniz yarın kargolanir ertesi gün elinize ulaşır sıkıntı çıkmazsa kargolanmazsa müşteri hizmetlerine mail atabilirsiniz

Bende çıktığı gece sipariş verdim cumartesi günü kargoya verilmiş yarın alıcam herhalde antalyaya gelmiş
bende Antalyadayim neresindesin .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Abdullah Önal
Biraz bu konunun dışına çıkıcak ama başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum bu pc ile birlikte James Donkey monitör aldım incehesapta bulunan 27 inç 144 hz olanı. İşte kargo takipten bakıyorum teslim edildi yazıyor müşteri temsilcisinden araya araya kuryeye kadar ulaştım. Kargo abdullah önal adına gelicekti önel elektrik diye bir bayiye verilmiş ordaki elemanın adıda şansıma abdullah önel’miş. İnternet üzerinden telefon numarasını buldum aradım felan derken allah razı olsun iyi adam çıktı. Yurtiçi kargodan da nasibimi almış oldum. Birdaha asla ve asla ordan kargomu getirtmem. O adamı da doğru adrese bırakmamaktan şikayet edecektim ancak işinden etmek istemedim bi yanlışlık olmuş sinirlendim ancak yanlış bir hareket olarak düşündüm. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim

eğer cmt pazar verdiyseniz yarın kargolanir ertesi gün elinize ulaşır sıkıntı çıkmazsa kargolanmazsa müşteri hizmetlerine mail atabilirsiniz

bende Antalyadayim neresindesin .d
👍

Mustafa_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
990
İsim
Mustafa
Biraz bu konunun dışına çıkıcak ama başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum bu PC ile birlikte James Donkey monitör aldım incehesapta bulunan 27 inç 144 hz olanı. İşte kargo takipten bakıyorum teslim edildi yazıyor müşteri temsilcisinden araya araya kuryeye kadar ulaştım. Kargo abdullah önal adına gelicekti önel elektrik diye bir bayiye verilmiş ordaki elemanın adıda şansıma abdullah önel’miş. İnternet üzerinden telefon numarasını buldum aradım felan derken allah razı olsun iyi adam çıktı. Yurtiçi kargodan da nasibimi almış oldum. Birdaha asla ve asla ordan kargomu getirtmem. O adamı da doğru adrese bırakmamaktan şikayet edecektim ancak işinden etmek istemedim bi yanlışlık olmuş sinirlendim ancak yanlış bir hareket olarak düşündüm. Buraya kadar okuduysanız teşekkür ederim

👍
Hay maşallah yurtiçi kargo olmasına şaşırmadım işinden etmek istemedim deme git söyle şikayet et ne imza ne tc almadan telefondan aramadan kargo teslim etmek ne ? (Sen şikayet etmezsen yarın benzer bir durumu başkası yaşayabilir o senin kadar şanslı olmayıp ürününü bulamayabilir) her şey bir yana alan adam niye almış pekde iyi biri değil yani sen gitmesen üstüne yaticakmis malın ben sipariş vermedim yanlış adres demek bu kadar zor değildir herhalde demi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emir Abdullah Önal
Hay maşallah yurtiçi kargo olmasına şaşırmadım işinden etmek istemedim deme git söyle şikayet et ne imza ne tc almadan telefondan aramadan kargo teslim etmek ne ? (Sen şikayet etmezsen yarın benzer bir durumu başkası yaşayabilir o senin kadar şanslı olmayıp ürününü bulamayabilir) her şey bir yana alan adam niye almış pekde iyi biri değil yani sen gitmesen üstüne yaticakmis malın ben sipariş vermedim yanlış adres demek bu kadar zor değildir herhalde demi ?
Haklısın aslında yarın sabah şikayetimi yapıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,096
Üyeler
166,691
Son üye
Batuhanolmez0965
Top Bottom