İtopya'da RTX 3060 Gözükmeye Başladı

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,266
Dostlar selam yavaş yavaş 3060'ın modelleri gözükmeye başladı benim meraklandığım bir konu var ben bu kartı alabilmek için ekran kartımı sattım yani PC kullanamıyorum aynı şekilde işlemciyide sattım elimde tam 7000TL var

Korkum şu eğer bu kart çıkarsa ve alamazsam ekran kartsız kalacağım bu kartı alabilmek için ne yapmam gerekiyor ETH yakın zamanda düşecek gibi durmuyor ne yapmalıyım bir öneriniz var mı

Dostlar selam yavaş yavaş 3060'ın modelleri gözükmeye başladı benim meraklandığım bir konu var ben bu kartı alabilmek için ekran kartımı sattım yani PC kullanamıyorum aynı şekilde işlemciyide sattım elimde tam 7000TL var

Korkum şu eğer bu kart çıkarsa ve alamazsam ekran kartsız kalacağım bu kartı alabilmek için ne yapmam gerekiyor ETH yakın zamanda düşecek gibi durmuyor ne yapmalıyım bir öneriniz var mı
Duscegini dusunuyorsan açığa satış yap ama gamestop gibi olmasin

çıktığı an bütçen el veriyorsa al yok düşecekmiş yok çıkacakmış umrunda olmasın.

fiyatlar normal hallerine dönerse işlemci + ekran kartı alırsın fakat bu piyasa da biraz zor

Bence anında al.

Ben pusuda bekleyeceğim, 3700'ü geçmezse en düşük modeli, şaaaak sipariş.

Çıkarsa zaten satın almaktan önce stok bulman gerekecek.
İlk stoklar geldiği zaman direk al derim.
O stoğu nasıl yakalayabilirim dostum onu soruyorum alamazsam uzun bri süre stok gelmez diye düşünüyorum 😕
Nasıl yani hocam anlamadim
çıktığı an bütçen el veriyorsa al yok düşecekmiş yok çıkacakmış umrunda olmasın.
Dostum biliyorum param var ona tutuyorum zaten parayı ama çıktığı gibi hızlıca stok tükenmeden nasıl alabilirim bildirimdir vs açma şansım var mı itopyada açtım ama itopyaya her girdiğimde sitede hesabıma tkerar girmem gerekiyor ayarlayamamislar ☹️
fiyatlar normal hallerine dönerse işlemci + ekran kartı alırsın fakat bu piyasa da biraz zor
İşte dusmeyecegi için stok kalır mı bilmiyorum 😕

Pusuya yat, stoklara geldiği gibi siparişi ver derim. Fiyatın inmesini vesaire beklersen işler yolunda gitmeyebilir.

O stoğu nasıl yakalayabilirim dostum onu soruyorum alamazsam uzun bri süre stok gelmez diye düşünüyorum 😕
Nasıl yani hocam anlamadim
Dostum biliyorum param var ona tutuyorum zaten parayı ama çıktığı gibi hızlıca stok tükenmeden nasıl alabilirim bildirimdir vs açma şansım var mı itopyada açtım ama itopyaya her girdiğimde sitede hesabıma tkerar girmem gerekiyor ayarlayamamislar ☹️
İşte dusmeyecegi için stok kalır mı bilmiyorum 😕
Tetikte olacaksan
Mesela Avını ararken tetikte olmazsan av bi anda kaçabilir ve geç tepki verebileceğin için av kaçar.

5000 liraya çıkarsa şaşırmam. Nasıl olsa her türlü saniyeler içinde bitecek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,567
Üyeler
189,461
Son üye
Jungres
Geri