Thernnelll
80+
- Reaksiyon skoru
- 24
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Buna bak kralbu pc yi almak istiyorum sizce alınır mı bu fiyata alt taraftan kasa ve psu yu thermaltake yapıp fiyatı 25k ya çıkartıyorum 25k iyi mi bu kasa için![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Buna bak kral
![]()
FREKANSTV-FT4 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
FREKANSTV-FT4 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
benim attığım 3070 Tİ Lı amaBuna bak kral
![]()
FREKANSTV-FT4 / INTEL i5-12400F / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
FREKANSTV-FT4 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
biz de biliyoruz 8 gb artık ileriye dönük bir vram değil fakat bütçemiz bukadar yani istersen üzerini tamamla 4070li sistemi alayım 32k ya8 GB ekran kartlıları tavsiye etmem.
biz de biliyoruz 8 gb artık ileriye dönük bir vram değil fakat bütçemiz bukadar yani istersen üzerini tamamla 4070li sistemi alayım 32k ya![]()
itopyadakii sistemi 700 lira farkla vento yap albiz de biliyoruz 8 gb artık ileriye dönük bir vram değil fakat bütçemiz bukadar yani istersen üzerini tamamla 4070li sistemi alayım 32k ya![]()
vark etmemişimbenim attığım 3070 Tİ Lı ama
25kya rx6800 vardı gamgingentrde 16gb vram 3fan rgbli fln birdebiz de biliyoruz 8 gb artık ileriye dönük bir vram değil fakat bütçemiz bukadar yani istersen üzerini tamamla 4070li sistemi alayım 32k ya![]()