İtopyadaki RTX2060 !!

poon

80+
Reaksiyon skoru
45
Sizce alınır mı bu fiyat bandında inno3d ye daha yakındım ama r6 oyun hediyesi aklımı çeldi çünkü pc topladıktan sonra r6 satın almak ilk işlerimden biri olacaktı :D sizce nasıldır?

Alınır ama kasanın hava akışı iyiyse al. 80 derecelerde çalışıyor.

Gayet iyi alınır.

Sizce alınır mı bu fiyat bandında inno3d ye daha yakındım ama r6 oyun hediyesi aklımı çeldi çünkü PC topladıktan sonra r6 satın almak ilk işlerimden biri olacaktı :D sizce nasıldır?
hocam bu indirimsiz ha :D

daha geçen gün 2900 dü zaten

Vazgeçtim. Her ne kadar hava akışı iyi olan bi kasam olsada ısınan bi kart istemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galax İnno3D Palit Zotac felan bakacağım

Vazgeçtim. Her ne kadar hava akışı iyi olan bi kasam olsada ısınan bi kart istemem

Yerinde bir karar. İnsanlar 80 derecelerde çalışan kartları nasıl öneriyor hayretle izliyorum. Ortada 80 dereceye kadar ısınan bir gpu varsa 95-100 derece vmem 90 derece vrm e sahip demektir hesap bu şekilde!

Bende Gigabayte kullanıyorum hocam 78-79 dereceleri görüyor 90 görmediği sürece sıkıntı yoktur aslında. UV yapabilirsiniz.

Bende Gigabayte kullanıyorum hocam 78-79 dereceleri görüyor 90 görmediği sürece sıkıntı yoktur aslında. UV yapabilirsiniz.
Vrm ve vmem 90 dereceyi görür hocam
Ayrıca gpu 75 üzeri sıcaklara çıktığında gpu içersinde elektromigrasyon dediğimiz bir erozyon süreci başlar. Daha sonra gpu bios üzerinde belirlenmiş frekanslara çıkmaya çalıştığında ani reset sorunları mavi ekran gibi sıkıntılar yaşamaya başlarsınız. Kullanım senaryosuna ve sıcaklık seviyesine göre bu süre kısalır veya uzar ancak çok ısınan böyle kartlar genelde 1 sene civarı servislik duruma gelebilir dikkatli olmak gerek!

Geri