Yardım İtopyadan aldığım 2 monitörde sonradan ölü piksel oldu

Reaksiyon skoru
8
Merhaba selamlar daha bir ayını doldurmayan itopyadan aldığım 2 adet philips evnia monitörlerde 4 gün arayla ölü piksel oluştu birinde çarşamba günü durduk yerden birden fazla ölü piksel oldu ve perşembe günü kargoya verdim diğer monitörümde yaklaşık yarım saat önce sadece koyu ekranlarda belli olan 1 tane yeşil bir piksel ortaya çıktı bu durum iyice can sıkmaya başladı iade süresi 14 fakat iade edemiyorum garantiye gönderdim diğerini bunu da göndereceğim daha önce böyle bir durum yaşayan var mı iade istesem yaparlar mı kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü herhangi bir darbe vs hiçbir şey söz konusu değil aşırı dikkat eden biriyim yorumlarınızı bekliyorum

valla ben 22 kasımda corsair oled monitör satın aldım itopyadan, ölü piksel çıktı 3 tane, 26 kasımda değişime gönderdim bugün 14 aralık, hala bana ne monitör geldi ne de cevap, bir daha itopya’dan alışveriş yapmam

valla ben 22 kasımda corsair oled monitör satın aldım itopyadan, ölü piksel çıktı 3 tane, 26 kasımda değişime gönderdim bugün 14 aralık, hala bana ne monitör geldi ne de cevap, bir daha itopya’dan alışveriş yapmam
geçmiş olsun bu arada bir de şöyle bir durum da oldu sitesinde bu monitörler 24. inç yazıyordu bana gelen 23.8 inç ti gönderdim yanlış ürün geldi diye adamlar bana biz yuvarlayıp yazdık diyip geri gönderdi monitörü

20 iş günü içerisinde geliyor cevap

suçlusu itopya değil ama yinede bedava olsa bişey almam

suçlusu itopya değil ama yinede bedava olsa bişey almam
Evet haklısın suçlusu itopya değil ama bu denli arka arkaya olması ve bu sorunu bir tek benim yaşamamış olmam ve aynı zamanda bilindik bir satıcıdan böyle bir şey yaşamak pek güzel olmuyor

valla usta bu tip malzemeleri monitör gibi vs vs şeyleri amazondan almak daha mantıklı geliyor bana kusurlu ürünü direk geri iade alıyorlar veya değişim sağlıyorlar itopya iyice saçmalamaya başladı artık hiçbirşey almıyorum itopyadan

valla usta bu tip malzemeleri monitör gibi vs vs şeyleri amazondan almak daha mantıklı geliyor bana kusurlu ürünü direk geri iade alıyorlar veya değişim sağlıyorlar itopya iyice saçmalamaya başladı artık hiçbirşey almıyorum itopyadan
Benimde son alışverişimde ciddi anlamda artık itopyadan ne bir şey bakarım ne de tavsiye ederim çevreme

Merhaba selamlar daha bir ayını doldurmayan itopyadan aldığım 2 adet philips evnia monitörlerde 4 gün arayla ölü piksel oluştu birinde çarşamba günü durduk yerden birden fazla ölü piksel oldu ve perşembe günü kargoya verdim diğer monitörümde yaklaşık yarım saat önce sadece koyu ekranlarda belli olan 1 tane yeşil bir piksel ortaya çıktı bu durum iyice can sıkmaya başladı iade süresi 14 fakat iade edemiyorum garantiye gönderdim diğerini bunu da göndereceğim daha önce böyle bir durum yaşayan var mı iade istesem yaparlar mı kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum çünkü herhangi bir darbe vs hiçbir şey söz konusu değil aşırı dikkat eden biriyim yorumlarınızı bekliyorum
ölü piksel kullanıcılık durum değil ki bi nevi ayıplı ürün satmışlar

ölü piksel kullanıcılık durum değil ki bi nevi ayıplı ürün satmışlar
dediğin gibi kullanıcılık bir durum değil 14 gün iade süresi geçti iade alırsa iade edip başka da bir alışveriş yapmamayı düşünüyorum

20 iş gününde geliyor da illa son gününe kadar mı bekletmek gerekiyor, kanunda böyle yazıyor diye müşteri memnuniyeti olmasın mı, amazon’dan çok öğrenecek şeyleri var bu firmaların
ne kadar gelişirlerse gelişsinler hiçbir zaman bi amazon kalitesine ulaşamayacaklar

benim de ürünüm de 6-7 ay sonra çıktı ama itopya ile alakalı bir durumum yok, genel monitörden bahsediliyor diye söyliyim dedim, garantisi var, ne yapmalıyım? 2 tane var, farklı renklerde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,928
Üyeler
186,264
Son üye
radiuxs
Geri