Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopyadan aldığım kasadan vide çıkmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Osman gültekin
İtopyadan dün almış olduğum thermaltake h570 750w kassnın içinden bilgisayarı montajlayabileceğim herhangi bir vida çıkmadı itopyayı aradığımda kasanın alt kısmında olur bazen dedi PSU kısmına dahil her yere baktım yok didik didik ettim acaba yanlış biryere mi bakiyorum gözümden kaçan bir şey mi var tam yerini bilen varmı?

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
İtopyadan dün almış olduğum thermaltake h570 750w kassnın içinden bilgisayarı montajlayabileceğim herhangi bir vida çıkmadı itopyayı aradığımda kasanın alt kısmında olur bazen dedi PSU kısmına dahil her yere baktım yok didik didik ettim acaba yanlış biryere mi bakiyorum gözümden kaçan bir şey mi var tam yerini bilen varmı?
Bazen hdd kısmına kutuyla koyuyorlar orada olabilir mi bende orda çıkmıştı. Gerçi bakmışsınızdır orayada
Mesaj otomatik birleştirildi:

. 6:38 daki kutu değilmi aradığınız

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Osman gültekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazen hdd kısmına kutuyla koyuyorlar orada olabilir mi bende orda çıkmıştı. Gerçi bakmışsınızdır orayada
Mesaj otomatik birleştirildi:

. 6:38 daki kutu değilmi aradığınız
Ya kanka 😂😂Allah razı olsun senden dünden beri deli oldum itopyayı 2 defa aradım çok teşekürler evet burdaymış 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,946
Üyeler
165,091
Son üye
NOPO
Top Bottom