Video çekerek açtımkasayı açarken video var ise itopyaya video çektiğini ve ürünün krıık geldiğini belirt değişim talep et.Yok etmem kafasına girerseler bas thh
Geçmiş olsun bu arada.
hemen itopyayı ara yarın,durumu anlat video çektiğini de belirt özellikle.Video çekerek açtım
belki başka parçalarda zarar görmüştür iade et veya değişim iste komple temperli cam dandik bir şey değil ki hemen kırılsınBeyler sistemi elime ulasti fakat tamperli cami kırık cikti ne yapmaliyim sistemi geri yollamakla ugrasmak istemiyorum acik kullansam sıkıntı olurmu veya camini bulabilirmiyim?Alıntıyı görüntüle
sizi bu durumu yaşatan sistemlerin, sizi bu şekilde kullanmayı düşündürecek kargocuların hepsinin taa.. geçmiş olsun umarım itopya yardımcı olur.Beyler sistemi elime ulasti fakat tamperli cami kırık cikti ne yapmaliyim sistemi geri yollamakla ugrasmak istemiyorum acik kullansam sıkıntı olurmu veya camini bulabilirmiyim?Alıntıyı görüntüle
Azıcık kargocularıda anlayış gösterim adamlar günlük 300 tane eve kargo götürmek zorunda bütün malları nazi nazik nasıl indirsinlersizi bu durumu yaşatan sistemlerin, sizi bu şekilde kullanmayı düşündürecek kargocuların hepsinin taa.. geçmiş olsun umarım itopya yardımcı olur.
anlamadım şaka falan herhalde nasıl bir duyar bu... bu size başkalarının size emanet ettiği kişisel eşyalarına zarar vermeleri toleransı mı veriyor? üstelik kargo ücretini verdiğiniz halde?Hocam çok şükür video çekmişsiniz hemen itipyayı arayın iade talebinde bulunabilirsiniz
Bence edin bu cam catladiysa parçalarda zarar görmüş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Azıcık kargocularıda anlayış gösterim adamlar günlük 300 tane eve kargo götürmek zorunda bütün malları nazi nazik nasıl indirsinler
tabii ki hayır ama onları da anlayın siz olssnız sanki bütün kargoları özene bözene koyacaksınızanlamadım şaka falan herhalde nasıl bir duyar bu... bu size başkalarının size emanet ettiği kişisel eşyalarına zarar vermeleri toleransı mı veriyor?