Neler Yeni

Yardım Itopyadan aldigim sistemin temperli cami kirik geldi. Ne yapmaliyim?

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik
Beyler sistemi elime ulasti fakat tamperli cami kırık cikti ne yapmaliyim sistemi geri yollamakla ugrasmak istemiyorum acik kullansam sıkıntı olurmu veya camini bulabilirmiyim?
20230918_171640.jpg

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Berkay BABUCCU
kasayı açarken video var ise itopyaya video çektiğini ve ürünün krıık geldiğini belirt değişim talep et.Yok etmem kafasına girerseler bas thh

Geçmiş olsun bu arada.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Tugay gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasayı açarken video var ise itopyaya video çektiğini ve ürünün krıık geldiğini belirt değişim talep et.Yok etmem kafasına girerseler bas thh

Geçmiş olsun bu arada.
Video çekerek açtım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
o şekilde kullanılmaz hocam o camı da yaptırmaya kalksan boş kasa almaktan pahalıya gelir

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
Beyler sistemi elime ulasti fakat tamperli cami kırık cikti ne yapmaliyim sistemi geri yollamakla ugrasmak istemiyorum acik kullansam sıkıntı olurmu veya camini bulabilirmiyim?Alıntıyı görüntüle
sizi bu durumu yaşatan sistemlerin, sizi bu şekilde kullanmayı düşündürecek kargocuların hepsinin taa.. geçmiş olsun umarım itopya yardımcı olur.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
Hocam çok şükür video çekmişsiniz hemen itipyayı arayın iade talebinde bulunabilirsiniz
Bence edin bu cam catladiysa parçalarda zarar görmüş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizi bu durumu yaşatan sistemlerin, sizi bu şekilde kullanmayı düşündürecek kargocuların hepsinin taa.. geçmiş olsun umarım itopya yardımcı olur.
Azıcık kargocularıda anlayış gösterim adamlar günlük 300 tane eve kargo götürmek zorunda bütün malları nazi nazik nasıl indirsinler

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Berk
Hocam çok şükür video çekmişsiniz hemen itipyayı arayın iade talebinde bulunabilirsiniz
Bence edin bu cam catladiysa parçalarda zarar görmüş olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Azıcık kargocularıda anlayış gösterim adamlar günlük 300 tane eve kargo götürmek zorunda bütün malları nazi nazik nasıl indirsinler
anlamadım şaka falan herhalde nasıl bir duyar bu... bu size başkalarının size emanet ettiği kişisel eşyalarına zarar vermeleri toleransı mı veriyor? üstelik kargo ücretini verdiğiniz halde?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Başka donanımlardada sorun olma riski var. Video da çekmişsiniz. Gönderin itopyaya.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Eagle
anlamadım şaka falan herhalde nasıl bir duyar bu... bu size başkalarının size emanet ettiği kişisel eşyalarına zarar vermeleri toleransı mı veriyor?
tabii ki hayır ama onları da anlayın siz olssnız sanki bütün kargoları özene bözene koyacaksınız

hikoo

80+ Bronze
Ne demek abi ugrasmak istemiyorum yarin ara herifleri agzina geleni soyle oyle is mi olur

Top Bottom