İtopyadan aldığım ürün

Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar dün akşam saat 10.30 gibi itopyadan ram satın aldım. Param karttan çekildi fakat siparişim sitede gözükmüyor ve herhangi bi mail atmadılar bana. Müşteri hizmetlerini aradım 3-4 kere sürekli mail gönderin dediler biz size geri dönüş sağlayacağız dediler. 4-5 tane mail attım hala bi geri dönüş falan yok. Ne yapmam lazım

Arkadaşlar dün akşam saat 10.30 gibi itopyadan ram satın aldım. Param karttan çekildi fakat siparişim sitede gözükmüyor ve herhangi bi mail atmadılar bana. Müşteri hizmetlerini aradım 3-4 kere sürekli mail gönderin dediler biz size geri dönüş sağlayacağız dediler. 4-5 tane mail attım hala bi geri dönüş falan yok. Ne yapmam lazım
Birdaha ara aynı şeyi dicekler de ki bu sorun çözülmezse tüketici mahkemelerine başvurucam çözülmesse başvur

İtopyadan 2 hafta önce yeni pc aldım. Hiçbir sorun yaşamadım. Müşteri Hizmetleri çok ilgililerdi. Ben memnun kaldım.

Sorun çözüldü mü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben PC alırken ben de sorun yaşamadım zaten. Ama dün aldığım üründe sorun yaşadım
Sen nasıl bir sorun yaşadın sipariş listende ürün gözüktümü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri