Neler Yeni

İtopya'dan alınan sistem oyunlarda sürekli drop yiyor

MeTRaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Buğra
İtopyadan 2 hafta önce aldığım sistem oyunlarda sürekli olarak 1-2 dk oynadığında ekran donuyor ama arkadan oyunu yönlendire biliyorum ses vs geliyor alt+tab fln yapabiliyorum servise gönderdim gerekli testleri yaptiklarını sorun olmadığını söylüyolar ama sorun hala devam ediyor ne yapa bilirim

Bu şekilde donuyor

Ekler

• IMG_20230402_104355.jpg
    IMG_20230402_104355.jpg
    2.7 MB · Hit: 161
  • Screenshot_2023-04-02-10-46-14-963_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2023-04-02-10-46-14-963_com.miui.gallery.jpg
    485.1 KB · Hit: 158

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
İtopyadan 2 hafta önce aldığım sistem oyunlarda sürekli olarak 1-2 dk oynadığında ekran donuyor ama arkadan oyunu yönlendire biliyorum ses vs geliyor alt+tab fln yapabiliyorum servise gönderdim gerekli testleri yaptiklarını sorun olmadığını söylüyolar ama sorun hala devam ediyor ne yapa bilirim

Bu şekilde donuyor
hocam gerçekten dedikleri gibi her parçayı test ettilerse sıkıntı yoksa oyunlarda oluyorsa yazılımsal bişeydir başka driver vs dene istersen en son format filn atarsın güncellemelere bakarsın

MeTRaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam gerçekten dedikleri gibi her parçayı test ettilerse sıkıntı yoksa oyunlarda oluyorsa yazılımsal bişeydir başka driver vs dene istersen en son format filn atarsın güncellemelere bakarsın
Hocam pazartesi 4 te verdim cuma 1 gibi pc geri geldi bu kdr kisa sürede bu testleri yapabilirlermi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gönderdikleri gibi sadece ramin mhz hizini yükselterek denedim aynı sorunu yaşadim ekran kartini güncelledim şimdi gene aynı sorun

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Hocam pazartesi 4 te verdim cuma 1 gibi pc geri geldi bu kdr kisa sürede bu testleri yapabilirlermi

Hocam gönderdikleri gibi sadece ramin mhz hizini yükselterek denedim aynı sorunu yaşadim ekran kartini güncelledim şimdi gene aynı sorun
ama alt tab yapabiliyorum diyorsun hocam parçalarda skntı olsa komple gider gibi geldi bana her oyundamı oluyor bu

MeTRaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Buğra
ama alt tab yapabiliyorum diyorsun hocam parçalarda skntı olsa komple gider gibi geldi bana her oyundamı oluyor bu
Hocam her oyunda oluyor ekran donuyor geri gelmiyo oyunu görev yöneticisinden kapatiyorum tekrar aciyom yidne 1-2 sonra donuyor

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Eski driver denicen hocam ddu ile güzelce sil şimdikini eski bi driver yükle reset at dene bakalım nolcak

MeTRaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Buğra
Eski driver denicen hocam ddu ile güzelce sil şimdikini eski bi driver yükle reset at dene bakalım nolcak
Windows etkin değil o yüzden boyle bisey yapabilirmi birde 11 e güncelleyimmi

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
Windows etkin değil o yüzden boyle bisey yapabilirmi birde 11 e güncelleyimmi
hiç zannetmem hocam bende de etkin değil :) eski driver işi olmazsa format ve yeni yazılım vs sorunu çözecek gibi geliyor bana nedense :)

MeTRaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Buğra
hiç zannetmem hocam bende de etkin değil :) eski driver işi olmazsa format ve yeni yazılım vs sorunu çözecek gibi geliyor bana nedense :)
Hocam çok anlamiyorum bu işlerden yapmam gerekenleri detaylı bir şekilde anlatır mısın zahmet olmassa

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
format atmayı denemediysen içi boş bir flash belleğe sıfırdan windows 10 veya 11 kurup format atar mısın ?
belki sorununu çözer

MeTRaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Buğra
şuan hangi driver yüklü nvidia denetim masasından sürümüne bakarmısın
531.41

şuan hangi driver yüklü nvidia denetim masasından sürümüne bakarmısın
Ama gönderdiklerinde de güncellemeden denedim aynı sorunu yaptı

format atmayı denemediysen içi boş bir flash belleğe sıfırdan windows 10 veya 11 kurup format atar mısın ?
belki sorununu çözer
Birazdan onu da deneyeceğim

Son düzenleme:

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Ömer
531.41

Ama gönderdiklerinde de güncellemeden denedim aynı sorunu yaptı
DDU ile ekran kartı kaldırmayı biliyormusun hocam önce şimdiki driver ı kaldıracan bilmiyorsan youtube da filan bak videosu var sonra aşağıdaki sürücüyü kurup öyle dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,280
Üyeler
169,266
Son üye
zaferkya1
Top Bottom