Neler Yeni

itopya'dan gelen hasarlı ürün / kusurlu ürün (Kulaklık standı)

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
837
İsim
Furkan SARIGÖL
Demekki kullanılıp iade edilen ürünleri hediye altında millete veriyorlar.Özel indirimle verdikleri ürünlerde öyle o zaman yakışmadı @itopya.com

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dostum bu senin yaşadığın olay 3-4 galiba hepsi açılmış hasarlı kusurlu mal yanlış hatırlamıyorsam.
Başkası ile karıştırıyorsun galiba.
Bu tarz bir sorun için açtığım 2. konu bu.
Açtığım ilk konuyu da ⬇️ link olarak eklemiştim.

Bu arada bu dediğini QP Bilişim yapıyor fazlası ile de hak ediyor. Umarım daha da iyi yerlere gelir ben severek ve güvenerek alışveriş yapıyorum 25-30k lık alışveriş yaptım 1 tane bile kusur etmediler.
Olması gereken bu zaten.
QP'den sanırım 2 kere alışveriş yapmıştım, bir sorun yaşamadım.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Yazık gerçekten yazık... İtopyadan daha önce alışveriş yaptım, bir sorun yaşamamıştım ama bunu gördükten sonra 100 lira 200 lira fazla verir amazon dan ya da direk satıcı olarak hepsiburadanın sattığı ürünü alırım. Oldu hepimiz ikinci el ürünlerimizi 0 diye satalım o zaman. Dolandırıcılık resmen.

Bu tarz şeyleri bizim yaşamayıp diğer insanların yaşaması demek bir gün bizimde yaşayabileceğimiz anlamına gelir. @itopya.com

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Kulaklığın kendisi sıfırsa ve sadece standı kullanılmış ise bence bir sorun yok zaten çok ucuz normalde sıfır olmalı tabi de uğraşmaya değmez

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Kulaklığın kendisi sıfırsa ve sadece standı kullanılmış ise bence bir sorun yok zaten çok ucuz normalde sıfır olmalı tabi de uğraşmaya değmez

Bir ürün ne kadar ucuz olursa olsun ben bir şeyin "kullanılmamış" olarak satın alıyorsam ürünün "kullanılmamış" olmasını beklemekten doğal bir şey olamaz.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bir ürün ne kadar ucuz olursa olsun ben bir şeyin "kullanılmamış" olarak satın alıyorsam ürünün "kullanılmamış" olmasını beklemekten doğal bir şey olamaz.
O stand zaten hediye bu kadar olay yapmanın anlamı yok

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Bugün hediyeye ses çıkarmazsan yarın GPU'yu 2.el yollarlar.
Yılanın başını küçükken eziceksin diye bir söz var çok da güzel.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven

Aslında hediye değil, kulak standı + kulaklığı o paraya satıyorum demek bu. Adı hediye. Daha ucuz ya da standsız o fiyata bulunabiliyor zaten bu gerek gaming gecesi gerek başka indirimlerde geçerli. Akakçede aynı fiyat ama stand hediye diyor. İnsanlar stand ile birlikte verdiği için onu alıyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ürün başka şehirdeki arkadaşıma alındığı için, ürünleri inceleme imkanım olmadı.
Konuda da belirttiğim gibi, kendisi de uğraşmak istemedi.

Ama @itopya.com 'un insanlara ne şekilde ürünler gönderdiği vs. konuşulmadığı sürece, firmanın bizleri mağdur etmeye devam edeceği aşikar.
Bu yüzden yine bu mesaja da etiketlediğim gibi, sık sık kendilerini mesajlara etiketliyorum.
Belki bir şeyleri anlar ve bundan sonra satışları "düzgün ve olması gerektiği gibi" yaparlar.
Yoksa mahkeme mahkeme uğraşacağız kendisiyle. :kappa:

mmx1

80+
Bende aynı kampanyada sipariş etmiştim o izler benimkinin orta kısımlarında var 10 gündür şu durumda bekliyor
1630311684002.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,343
Üyeler
161,443
Son üye
TStARk
Top Bottom