Neler Yeni

itopya'dan gelen hasarlı ürün / kusurlu ürün (Kulaklık standı)

MrBeast

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En korktuğum şey itopya dan gigabyte m27q alıcam her zaman fiyatı düşüyor ama şöyle komik bir olay var ki yabancılar monitörde ölü piksel çok çıkıyor diye yorumlar yapmazken türkiye de forumlarda m27q ölü pikselli monitör olarak bilinmeye başladı :D konuyu açanların hepsi de itopya dan almış :D muhtemelen ölü pikselden iade edilen ürünü tekrar sattıklarından kısır döngüye girmiş

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İtopya desteğine başvurdunmu? Bakalım cevapları nasıl olacak
İade konusunu kendisine söyledim, ama arkadaşım başka şehirde ve bu işlerden çok anlamadığından dolayı iade işleri ile uğraşmak istemiyor.
Biraz canı sıkıldı ve "Mümkünse bir daha bu tarz yerlerden sipariş vermeyelim" dedi, konu kapandı.

Ben kendi açtığım kusurlu mouse konusu için başvurduğumda ise;
"şikayetinizi detaylı olarak bir kağıda yazarak **** ups kargo kodu ile faturanız ile birlikte gönderim sağlamanızı rica ederiz." demişlerdi. :kappa:
"Kağıda yazarak" kısmı aşırı saçma geldiğinden, uğraşmadım.
Üürn, hâlâ geldiği gibi kutusuyla duruyor. Açmadım.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İade konusunu kendisine söyledim, ama arkadaşım başka şehirde ve bu işlerden çok anlamadığından dolayı iade işleri ile uğraşmak istemiyor.
Biraz canı sıkıldı ve "Mümkünse bir daha bu tarz yerlerden sipariş vermeyelim" dedi, konu kapandı.

Ben kendi açtığım kusurlu mouse konusu için başvurduğumda ise;
"şikayetinizi detaylı olarak bir kağıda yazarak **** ups kargo kodu ile faturanız ile birlikte gönderim sağlamanızı rica ederiz." demişlerdi. :kappa:
"Kağıda yazarak" kısmı aşırı saçma geldiğinden, uğraşmadım.
Üürn, hâlâ geldiği gibi kutusuyla duruyor. Açmadım.
Müşteri uğraşmadıkça bunlar bu şekilde devam eder daha çok konu açarsın.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Burası Türkiye burada gerçek indirimler nadir olur genelde bindirim olur.

Satıcının elinde iadeden ürün gelir kullanılmış olur arızaya gıdıp iade olur yada ne bilim monitöralırsın ölü piksel vardır 1 tane onu ellerinden geldiğince paketleyip indirim ayağına zarar etmeme adına cuzi kar ile satışa sunarlar bu da indirimdir. kıyafetlerde outlerler keza öyledir. elektronıkte de bu şekilde olur genelde

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Kendileri gönderirken farkında değil diye düşünmüyorum. Bilerek ve isteyerek yapılıyor. Ama bilmiyorlar, bu işler ünlü ünlü yayıncılara sponsor olarak olmuyor; kısa süreli sönüp batarlar böyle giderse. Cidden çok kötü ya.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ürün geldikten sonra yüksek kaliteli boy boy fotoğraflarını eklediğim,
Tüm detayları ile uzun uzun yazıp anlattığım maile "sen bunu bi kağıda yaz yolla" diyen firma için uyarı puanı yemek istemem. :kappa:

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kendileri gönderirken farkında değil diye düşünmüyorum. Bilerek ve isteyerek yapılıyor. Ama bilmiyorlar, bu işler ünlü ünlü yayıncılara sponsor olarak olmuyor; kısa süreli sönüp batarlar böyle giderse. Cidden çok kötü ya.
Haklısın

ben de itopya dan aldığım samsung 970 evo plus 1TB den şüpheleniyorum çünkü önceden normal çalışan pc de donmalar meydana gelmeye başladı

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Burası Türkiye burada gerçek indirimler nadir olur genelde bindirim olur.

Satıcının elinde iadeden ürün gelir kullanılmış olur arızaya gıdıp iade olur yada ne bilim monitöralırsın ölü piksel vardır 1 tane onu ellerinden geldiğince paketleyip indirim ayağına zarar etmeme adına cuzi kar ile satışa sunarlar bu da indirimdir. kıyafetlerde outlerler keza öyledir. elektronıkte de bu şekilde olur genelde
Bu tarz ürünleri "outlet" gibi bir ibare ile belirtmesi ve sıfır ürünlere göre daha uygun fiyat ile satması gerekiyor.
Daha önce bir başkası tarafından açılıp kullanılmış, iade edilen. Garantiye gönderilip arızası giderilen ürünü "SIFIR" diye satamazsın.

Ben 3 aydır kullandığım kulaklığı temizlesem, üzerine 2-3 jelatin yapıştırsam.
Kutusuna düzgünce koyduktan sonra da açma kısmına 1 tane güvenlik etiketi yapıştırsam.
Hiç kullanılmamış ürün ile aynı fiyata satsam, gelip "sıfır ürün" diye satın alır mısın? Almazsın.
Kimse almaz.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3

@itopya.com

Geçtiğimiz günlerde itopya'da 299 TL'ye "Asus TUF H7 + Kulaklık standı hediye" kampanyası vardı.
Kulaklık ihtiyacı olan bir arkadaşıma fiyatının uygun olması sebebiyle bu ürünü önermiştim.
Kendisi bu işlerden çok anlamadığı ve bana güvendiği için de direkt olarak ürünün siparişini verdi.

Ama @itopya.com yine yapacağını yaptı.
Ve rezalet bir ürün gönderdi.

Aşağıdaki görsellerde kapalı kutudan çıkan, SIFIR(!) ürünü görüyorsunuz.

Ürünün üst kısmında kulaklığı bıraktığımız yerde soyulmalar mevcut.
Bu izlerin kutu içerisinde kendiliğinden olma ihtimali yok.

Gövde kısmındaki "TUF GAMING" logosunda da silinse dahi geçmeyen kir ve izler mevcut.
299 TL ödeyerek "sözde" sıfır olarak alınan ürünün üzerindeki tüm kusurlar/izler kalıcı izler.

Aynı firma
Yakın tarihte kendim için aldığım kampanyalı başka bir ürünü de savaştan çıkmış gibi rezalet bir kutuyla yollamıştı.
O konunun da linkini buraya bırakıyorum. ⬇️
" İtopya'dan gelen kusurlu ürün kutusu (49 TL'lik Philips Mouse) "
(Ürün hâlâ geldiği gibi, kutusunda duruyor.)

Anlaşılan @itopya.com son dönemde yaptığı kampanyalarda
"İade / OUTLET" denebilecek ürünleri "kampanyalı sıfır ürünmüş" gibi satıyor.

Kendilerini, önceki konuda olduğu gibi bu konuya da etiketledim.
Umarım zahmet ederler ve bu mağdur eden/utanç verici konular ile ilgili düzgün bir açıklamada bulunurlar.

İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dostum bu senin yaşadığın olay 3-4 galiba hepsi açılmış hasarlı kusurlu mal yanlış hatırlamıyorsam.
Geçmiş olsun artık ne diyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz ürünleri "outlet" gibi bir ibare ile belirtmesi ve sıfır ürünlere göre daha uygun fiyat ile satması gerekiyor.
Daha önce bir başkası tarafından açılıp kullanılmış, iade edilen. Garantiye gönderilip arızası giderilen ürünü "SIFIR" diye satamazsın.

Ben 3 aydır kullandığım kulaklığı temizlesem, üzerine 2-3 jelatin yapıştırsam.
Kutusuna düzgünce koyduktan sonra da açma kısmına 1 tane güvenlik etiketi yapıştırsam.
Hiç kullanılmamış ürün ile aynı fiyata satsam, gelip "sıfır ürün" diye satın alır mısın? Almazsın.
Kimse almaz.
Bu arada bu dediğini QP Bilişim yapıyor fazlası ile de hak ediyor. Umarım daha da iyi yerlere gelir ben severek ve güvenerek alışveriş yapıyorum 25-30k lık alışveriş yaptım 1 tane bile kusur etmediler.

Top Bottom