Neler Yeni

itopya'dan gelen hasarlı ürün / kusurlu ürün (Kulaklık standı)

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Bu olaylar çok olmaya başladı. Anakart almıştım depoparktan açılmış denenmiş veya 2. El ürün göndermişlerdi, içi toz doluydu kutuda hasarlar vardı, jelatinler yoktu, wifi antenleri dahi çıkmamıştı içinden. Hâlâ para iadesi bekliyorum. Amazon harici hiçbir siteden alışveriş yapmayı düşünmüyorum artık.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Aşağı yukarı 1.5 senedir forumdayım. Bu süreçte bilgisayarımı topladım, parça bileşenlerini araştırdım. Konularda itopya hakkında çok şikayet okudum. Hani bu bir değil iki değil. İndirimli alanlar özellikle çok mağdur oluyor. Ben itopyadan mecburen 1 alışverişim oldu o da kasa almak oldu. Onda bir sıkıntı yaşamadım o konuda biraz şanslıyım.

Genel olarak kaç kez alışveriş yapmak istediysem de yapmadım çünkü hem müşteriye dönüş yapmıyorlar adam akıllı, hem de mağdur ediyorlar. Tavsiyem Amazon gibi müşteri memnuniyetine önem veren firmalardan 30-40 TL daha fazla verip alışveriş yapmak olacaktır. Millet o kadar para veriyor; ürünlerin kusurlu, eksik gelmesi olacak şey değil. Bir millet daha ne kadar parasıyla rezil olabilir ki. Almayın aga oralardan artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,053
Üyeler
163,763
Son üye
kadrh
Top Bottom