Bak ben fanbay falan değilim Intel zamaninda iyidi fakat fp işlemciler ugretmiyorlar artık aynı fiyata AMD de daha fazla performans alabiliyorsun internette de darboğaz kesin olarak ta ölçülemez uygulamaya kalsa 2600 ile rtx 2060 ta 0 darboğaz var 3600 ile 2060 arasında %0.5 darboğaz var arkadaş bunun testni yapmış yani siteye göre darbogaz ekran kartı kaynakli sence bu şekilde bir şey olabilir mi ? Sen bile siz fanboysunuz derken inteli savunmussun resmen AMD yi ezmissin intelin tarihi bir bilsen nasıl bir firma olduğunu da anlarsın bence AMD yıllarca çok şey çekti şu an da piyasada güzel islemciler ugrrtiyor ve Intel 9 ile 8. Nesilde bir değişiklik yapmadı bile ben zirveyim diyerek bundan kaynaklı da AMD alan herkes fanboy değil ;D
Mesaj otomatik birleştirildi:
Besleme ile alakalı değil yazılımı ile alakalı AMD de böyle bir sıkıntı var yazılımları konusunda
2 ay önce itopyadan monitör le birlikte sistem aldım 7 gün dediler 4 günde kargoya verildi 6 günde geldi kurdum oynamaya başladım çat görüntü gitti ama kasa çalışıyor yolladım itopyayya geri anakartı değişmiş birdaha geldi kurdum oynamaya başladım çat yine görüntü gitti birdaha yolladım itopyaya en son geldi düzgün çalışıyor ama nasıl kasayı kutudan çıkardım ön kapağı çıkık arkasında yamukluk var kablolama yerindeki kapağın vidaları tam takılmamış ve kasanın içinden 3 tane boşta vida düştü son geldiğindede ramler ve anakart değişmiş ve ekran kartında şuan coil whine var ama birdaha göndermek istemediğim için şuan böyle kullanıyorum
ben de fortnite oynuyorum ben de r5 2600 1660 super var düşük ayarlarda 144 e kitliyorum ben de drop yiyirum başka oyunda bir sıkıntı olmuyor fortnite da sıkıntı var galiba
yaw kardeğim anlamıyorsunuz
FPS drop yaşıyosanız suç satıcıda değil!!!!
bir tane arkadaşta internet yeni pcde az çekiyor diye incehesap.comu suçluyordu.
Ne darboğazı en ufak darboğaz yok sistemde gpu kullanımı düşük diye darboğaz olmuyor saçma sapan yorumlar yapmayın
ya ahskdgbajhdsvfgajdgjhashdbs sen ciddimisin o siteye inanıyormusun ya jkahdskhagdhksakdhasgdjahsgda
Beyler darboğaz falan yok ya oyunda yada sistemde bir arıza var ***** ***** yorumlar yapmayın ** ne darboğazı 3600 rahatça besliyor 2080ti yı darboğaz nedir onu öğrenin ***** ***** sitelerede girip bakmayın açın youtube dan bakın gözlerinizle değerleri görün ona göre darboğaz var yada yok deyin ve intelin oyunlarda önde olma sebebi tek çekirdek performansı amd de beslememe gibi bir sorun yok aksine intel sistemlerde darboğaz daha fazla yaşanıyor sebebi çekirdek sayısı amd ye göre az ve doğal olarak çoklu çekirdek performansı da düşük olduğu için zerre bilginiz yok saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz