pekı yukarda @KeremMm arkadaşımız demış kı 2k monıtor al sorun devam ederse 4k al ben bu parayı nerden bulucam 2k monıtor fıyatı 3500 TL bi sistem parası arkadaş galiba cok zengin
akıl işi mi degil 2k alıcak param yoktu ? ve ben 144 fps ustu almak ıcın aldım sıstemı vıdeo testlerıne bak bakayım 1080p de rtx 2080 süper ryzen 7 3700X testlerıne hadı geçtım 1080p oldugu ıcın darboğaz var ee monıtorun özel ayarlarından 2k aldım daha dusuk fps ?
Butun yapilan yorumlari okudum ve asiri gereksiz bilgi kirliligi oldugunu gordum, oncelikle 3700x gibi bir islemci hicbir sekilde bu kadar darbogaz yapmaz, donanimdan kaynakli bir sorun oldugunu dusunuyorum. 1 ay once vatan'dan islemci aldim fakat bozuk cikti, 0 donanim aliyorum diye fazla guvenmeyin o yuzden. Sana tavsiyem direk kargolayip gonder, musteri hizmetlerinde de boyle bir seyin olamayacagini, bu fps dususlerinin yasanmamasinin gerektigini soyle.
Butun yapilan yorumlari okudum ve asiri gereksiz bilgi kirliligi oldugunu gordum, oncelikle 3700x gibi bir islemci hicbir sekilde bu kadar darbogaz yapmaz, donanimdan kaynakli bir sorun oldugunu dusunuyorum. 1 ay once vatan'dan islemci aldim fakat bozuk cikti, 0 donanim aliyorum diye fazla guvenmeyin o yuzden. Sana tavsiyem direk kargolayip gonder, musteri hizmetlerinde de boyle bir seyin olamayacagini, bu fps dususlerinin yasanmamasinin gerektigini soyle.
25 yaşındasın ve ağla ağla dıye tutturuyorsun yazık cidden sana ve ailene 25 yaşındasın ama beynin hala 10 yasındakı cocuk gibi. ben foruma 12 agustos ta hesap kurdum 1 bucuk sene öncedır takılıyordum hep forumda
kankam takma kafana 18 inde rtx 2060 li sistemim geldi abi ekran kartında coil whine çıktı oyun oynuyorum vs valorant FPS drop hic yok fortnite girdim 20 lere dusuyo anı bu kanka fortnite ile alakalı bir optimizasyon sonrunu ben baya araştırdım sorun bundan ibaret sisteminde bir sıkıntı yok için rahat olsun itopya da bozuk kasa topluyacak değil zaten onlar da sifir parçalarla topluyor yani son diyeceğim sistemi iade ve etme hiç kafana da takma kullan gitsin oyun fatihini izle o da FPS drop yiyor yani oyundan kaynaklı ne zaman çözer fortnite onu bilemem
kankam takma kafana 18 inde rtx 2060 li sistemim geldi abi ekran kartında coil whine çıktı oyun oynuyorum vs valorant FPS drop hic yok fortnite girdim 20 lere dusuyo anı bu kanka fortnite ile alakalı bir optimizasyon sonrunu ben baya araştırdım sorun bundan ibaret sisteminde bir sıkıntı yok için rahat olsun itopya da bozuk kasa topluyacak değil zaten onlar da sifir parçalarla topluyor yani son diyeceğim sistemi iade ve etme hiç kafana da takma kullan gitsin oyun fatihini izle o da FPS drop yiyor yani oyundan kaynaklı ne zaman çözer fortnite onu bilemem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Darboğaz da yak HDD de de sıkıntı yok herkes atıp tutuyor
Ya neden bukadar boş yapılıyor anlamadım adam sistemi almış keşke doğru düzgün cevap verseniz oyundan kaynaklı da diyen yok arkadaş hep donanımla mi alakalı sorun çıkıyor yok biri iade et yok biri müşteri hizmetiyle konuş yok işlemci bozuk vs yanlış fikir vermeyin sistemi çok ta güzel hayırlı olsun ve iade vs etme bende aldım rtx 2060 ama manyak bir FPS drop var neden fortnite optimizasyonu bu ara kötü o yüzden niye aklını karistiriyorsunuz insanın bukadar umarım yorumumu okursun da bilgisayarında sorun olmadığını anlarsın.
Sıkıntı yaşamadım dıyorsunuzda arkadaşlar şikayetvar yerine girin bakın ! ben 2 tane sıstem aldım 2 sınde de sorun yasıyorsam ıtopyanın suçu ozaman parçalar onun olmasın olsun benı ılgılendırmez
bu arada rtx 2070 super intel 10. nesille cs go da 400 500 arası alıyorum rtx 2080 super sistemi amd ile beslemeye çalışan amd fanboylar var rtx 2080 superi amd ile beslemeye çalışmak yani ne diyebilirim