Konuyla alakasız (konu da zaten alakasız, boş olmuş):ryzen 7 3700x 2080 super uyumsuz mu ?
Profil fotoğrafını şimdiye kadar anlayamadığım için üzgünüm @Özgürcan
Konuyla alakasız (konu da zaten alakasız, boş olmuş):ryzen 7 3700x 2080 super uyumsuz mu ?
Bunny Senpai, oldukça güzeldi.ağlatcan beni
Yanlış bilgi verme kardeşim ağzımı bozmak istemiyorum.arkadaşlar bilmiyorsunuz itopyadan kasa almayın diyorsunuz o işlemci ve ekran kartı ile 1080p oyun oynarsanız olacağı bu zaten itopya naptı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim cahilmisin işlemci ne kadar güçlü olursa düşük çözünürlükte o kadar darboğaz olur 4k da rahat besler 2 k da 1080p zorlar çok 2080 ekran kartın var 1080p oyun mu oynanır?
sarılırdımBunny Senpai, oldukça güzeldi.
-Yok olmak istemiyorum, deyip ağlasam ne yapardın?
İşlemci güçlü olursa darboğaz azalır ama aynı zamanda işlemci ekran kartından çok daha güçlü ise darboğaz tekrar olurarkadaşlar bilmiyorsunuz itopyadan kasa almayın diyorsunuz o işlemci ve ekran kartı ile 1080p oyun oynarsanız olacağı bu zaten itopya naptı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim cahilmisin işlemci ne kadar güçlü olursa düşük çözünürlükte o kadar darboğaz olur 4k da rahat besler 2 k da 1080p zorlar çok 2080 ekran kartın var 1080p oyun mu oynanır?
arkadaşta olsa olsa 144hz 1080p vardır.2K 144hzde olabilir. farketmez. 2080super zaten uyurken bile 1080p 144hz olur. muhtmeeln bi %70-%80 kullanımdada. 2k 144hz olur neyse konumuz 1080p 144hz. ekran kartı yatarken 144 olucağı için. ekran kartıyla doğru orantılı işlemcide yatıcak. yani bunun kavgası niye bilmiyorum.İşlemci güçlü olursa darboğaz azalır ama aynı zamanda işlemci ekran kartından çok daha güçlü ise darboğaz tekrar olur
O zaman asla söylemeyeceğim. İyi diyalogtu. La ben Bunny Senpai’i bu açıdan erkek sanmıştım. Sen de diğer açıdan fotoğrafını atmıştın .sarılırdım
Kim hortlattı ?Bu niye hortladı şimdi yahu
3600 1080p de yapar mı?işlemci 1080p darboğaz yapıyor. itopyanın bi suçu yok