İtopyadan pc aldım kule tipi işlemci soğutucu montajı yardım.

hocam işlemcim intel ama ana kartı sökmeden bunu arkasına nasıl takıcam ben onu anlamadım benim kasada montajlı şuan ana kart ve diğer her parça ( ekran kartı hariç)
Hocam anakartın arkasında şuan tutucu braket olması lazım, eğer yoksa anakart üzerinde altı adet vida var. Onları sökmelisin. Eğer riske girmeyeyim dersen bir mahalle bilgisayarcısı senin için halleder

hocam önerdiğiniz bir video var mı bilgisayarcıya gitmek istemiyorum
O tip soğutucuların hepsi hemen hemen aynı şekilde montajlanıyor. Modeli yazın direk youtube'a montaj kısmına sardırın 2-3 videoya göz atın kafanızda şekillenir parçalar

Hocam anakartın arkasında şuan tutucu braket olması lazım, eğer yoksa anakart üzerinde altı adet vida var. Onları sökmelisin. Eğer riske girmeyeyim dersen bir mahalle bilgisayarcısı senin için halleder
hocam ana kartı sökerken neye dikkat etmeliyim bir sıkıntı olmaması için eldiven mi takmam gerekiyor ?

hocam ana kartı sökerken neye dikkat etmeliyim bir sıkıntı olmaması için eldiven mi takmam gerekiyor ?
Hocam pc nasıl sökülür temizlenir, detaylarıyla gösteren videolar vardır illaki onlara bak önce bir, hatta aşama aşama git onlarla.

Plastik eldiven taksan yeter eline.

Hocam pc nasıl sökülür temizlenir, detaylarıyla gösteren videolar vardır illaki onlara bak önce bir, hatta aşama aşama git onlarla.

Plastik eldiven taksan yeter eline.
hocam şuan takılı olan parçaları çıkarmama gerek var mı ana kartı kasadan sökerken ?

Anakartın arkasında braket var mı bilmiyoruz, bu nedenle anakartı sökmen gerekebilir hocam. Bize şuan ne durumda işlemcinin olduğu yerin fotoğrafını atasana

Ekler

• dd.webp
    dd.webp
    41.4 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,483
Üyeler
184,633
Son üye