- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam önerdiğiniz bir video var mı bilgisayarcıya gitmek istemiyorumHiçbirşey bilmediğin için youtubedan izleyerek takman en fazla 1 saatini alır. Yavaş yavaş halledersin.
hocam önerdiğiniz bir video var mı bilgisayarcıya gitmek istemiyorumHiçbirşey bilmediğin için youtubedan izleyerek takman en fazla 1 saatini alır. Yavaş yavaş halledersin.
Hocam anakartın arkasında şuan tutucu braket olması lazım, eğer yoksa anakart üzerinde altı adet vida var. Onları sökmelisin. Eğer riske girmeyeyim dersen bir mahalle bilgisayarcısı senin için hallederhocam işlemcim intel ama ana kartı sökmeden bunu arkasına nasıl takıcam ben onu anlamadım benim kasada montajlı şuan ana kart ve diğer her parça ( ekran kartı hariç)
O tip soğutucuların hepsi hemen hemen aynı şekilde montajlanıyor. Modeli yazın direk youtube'a montaj kısmına sardırın 2-3 videoya göz atın kafanızda şekillenir parçalarhocam önerdiğiniz bir video var mı bilgisayarcıya gitmek istemiyorum
hocam ana kartı sökerken neye dikkat etmeliyim bir sıkıntı olmaması için eldiven mi takmam gerekiyor ?Hocam anakartın arkasında şuan tutucu braket olması lazım, eğer yoksa anakart üzerinde altı adet vida var. Onları sökmelisin. Eğer riske girmeyeyim dersen bir mahalle bilgisayarcısı senin için halleder
elini prizin topraklamasına sürsen yeterlihocam ana kartı sökerken neye dikkat etmeliyim bir sıkıntı olmaması için eldiven mi takmam gerekiyor ?
Hocam pc nasıl sökülür temizlenir, detaylarıyla gösteren videolar vardır illaki onlara bak önce bir, hatta aşama aşama git onlarla.hocam ana kartı sökerken neye dikkat etmeliyim bir sıkıntı olmaması için eldiven mi takmam gerekiyor ?
hocam şuan takılı olan parçaları çıkarmama gerek var mı ana kartı kasadan sökerken ?Hocam pc nasıl sökülür temizlenir, detaylarıyla gösteren videolar vardır illaki onlara bak önce bir, hatta aşama aşama git onlarla.
Plastik eldiven taksan yeter eline.
Anakartın arkasında braket var mı bilmiyoruz, bu nedenle anakartı sökmen gerekebilir hocam. Bize şuan ne durumda işlemcinin olduğu yerin fotoğrafını atasana
yani ana kartı komple söküp takıcam dimi birde ramler falan takılı şuan onları sökmeme gerek var mı ?Arkada braket yok hocam, deliklerden anladığım kadarıyla.
Ramleri sökmene gerek yok, ama benim anlatmamdansa detaylı bir pc nasıl sökülür videosu daha çok işine yararyani ana kartı komple söküp takıcam dimi birde ramler falan takılı şuan onları sökmeme gerek var mı ?