Yardım İtopya'dan sıfır alınan işlemci kullanılmış gibi duruyor

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
İtopya'dan 2 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı. Hızlı gelmesine sevinirken kutuyu açtığım gibi yüzüm düştü. Daha önce macun sürülüp temizlenmiş (en azından çalışılmış) gibi duruyor. Zaten mecbur kalmadıkça alışveriş yapmadığım bir mağaza ama kampanyalarla beraber en mantıklısı buydu. İade işleri falan çok hızlı işlemediği için + müşteri koruma odaklı bir misyonlarını görmediğim için takıp denesem mi diye düşünüyorum, sizin de fikrinizi almak istedim.

Ekler

• IMG_20250523_125845.webp
    IMG_20250523_125845.webp
    614.3 KB · Hit: 77
  • IMG_20250523_130327.webp
    IMG_20250523_130327.webp
    888.2 KB · Hit: 71
Kendileri test etmiş olabilir

İtopya'dan 2 gün önce sipariş ettiğim işlemci az önce elime ulaştı. Hızlı gelmesine sevinirken kutuyu açtığım gibi yüzüm düştü. Daha önce macun sürülüp temizlenmiş (en azından çalışılmış) gibi duruyor. Zaten mecbur kalmadıkça alışveriş yapmadığım bir mağaza ama kampanyalarla beraber en mantıklısı buydu. İade işleri falan çok hızlı işlemediği için + müşteri koruma odaklı bir misyonlarını görmediğim için takıp denesem mi diye düşünüyorum, sizin de fikrinizi almak istedim.
İade üründür bakmamışlardır bile. Geri gönder durumu belirt.

Değiştirilmiş ürünü göndermiş olabilir ama önce bı müşteri hizmetlerine sorun sebebini ona göre hareket edersiniz

hiç uğraşma gönder geri

Beyler bir şey daha gözüme çarptı. İnternetteki neredeyse tüm fotoğraflarda sadece üst bölmeler boşken bana gelen işlemcide ortadaki bölmeler de boş. Merak ettiğim için soruyorum bunun sebebi nedir, herhangi bir fark yaratır mı?

Ekler

• 1747996559828.webp
    1747996559828.webp
    44.8 KB · Hit: 17
Beyler bir şey daha gözüme çarptı. İnternetteki neredeyse tüm fotoğraflarda sadece üst bölmeler boşken bana gelen işlemcide ortadaki bölmeler de boş. Merak ettiğim için soruyorum bunun sebebi nedir, herhangi bir fark yaratır mı?
Normal.Benim islemcide oyle. @itopya.com bu tarz durumlar cok yasanmaya basladi sanki

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
o üretimle alakalı onda sorun yok

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Henüz internet sitesinde teslim edildi olarak gözükmediği için iade talebi vs. başlatamıyorum. Kampanyadan yararlandığım için ve banka tarafında da paranın tarafıma iadesi biraz vakit alacağı için durumu anlattığım ve değişim talep ettiğim bir form gönderdim. Umarım dönüş yaparlar.

Geri