Neler Yeni

İtopya'nın 3. Mağazası açılıyor!

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Olbim bilgisayar, torpil ile işleyen bir firmadır.
Ürünler sadece ortak kullanım için alınırsa (okul/iş yeri) ve toptan alınırsa ucuza gelir.

Perakende satışlarda çok fazla şikayet bulunur. Eğer bir tanıdık vb. yoksa orada br işinizi halletmeniz günler/haftalar sürebilir.
He tabi 1 yıldan fazla süredir "bakımda" olan siteleri var. Ondan hiç bahsetmeyeceğim çünkü satın aldıkları domain'in bile parasını ödeyemediklerini bu yüzden kapandığını düşünüyorum.
Ayrıca İzmir'de birçok kişiyi de mağdur eden bir firma.

Eğer İtopya İzmir'e gelirse bu tip sözde bilgisayarcıları ciddi anlamda sollar.
Ayrıca mağazasını da karşıyaka veya alsancak taraflarına açarsa eminim ki çok daha iyi olur.
Bir de story'i yeni atmış daha 1 Saat olmuş.
Bugün ve dün. İzmir'de genel anlamda bir yağış vardı. Ve çok az sıklıkla güneş açmıştı.
Bugün için Ankara'da yağış gözükmüyor ama hava kapalı. Ve ankara'da hava daha soğuk.

Story'de sol alta baktığımızda hafif ıslanmış bir çim görüyoruz. Peki en son nereye ne zaman yağmur yağdı ?
Dün gece boyunca İzmir'e. Ayrıca İzmir'de gün içinde sık sık güneş açtığını da biliyoruz. Ve yandaki ufak kurumamış su birikintisini de gördüğümüze göre...
Eğer o akan bir klima suyu değilse ve tahminlerim doğruysa yeni mağaza İzmir'e açılır.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ben karşıyaka gibi bir yere açılcağını düşünmüyorum. Ne zaman izmire yeni bir yer açıldığını görsem yerine bakıyorum, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe gibi çok şehir merkezi olmayan yerlerde oluyor. Ama umarım itopya böyle olmaz
oda olur izmire açılsın yeter

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Olbim bilgisayar, torpil ile işleyen bir firmadır.
Ürünler sadece ortak kullanım için alınırsa (okul/iş yeri) ve toptan alınırsa ucuza gelir.

Perakende satışlarda çok fazla şikayet bulunur. Eğer bir tanıdık vb. yoksa orada br işinizi halletmeniz günler/haftalar sürebilir.
He tabi 1 yıldan fazla süredir "bakımda" olan siteleri var. Ondan hiç bahsetmeyeceğim çünkü satın aldıkları domain'in bile parasını ödeyemediklerini bu yüzden kapandığını düşünüyorum.
Ayrıca İzmir'de birçok kişiyi de mağdur eden bir firma.

Eğer İtopya İzmir'e gelirse bu tip sözde bilgisayarcıları ciddi anlamda sollar.
Ayrıca mağazasını da karşıyaka veya alsancak taraflarına açarsa eminim ki çok daha iyi olur.
Bir de story'i yeni atmış daha 1 Saat olmuş.
Bugün ve dün. İzmir'de genel anlamda bir yağış vardı. Ve çok az sıklıkla güneş açmıştı.
Bugün için Ankara'da yağış gözükmüyor ama hava kapalı. Ve ankara'da hava daha soğuk.

Story'de sol alta baktığımızda hafif ıslanmış bir çim görüyoruz. Peki en son nereye ne zaman yağmur yağdı ?
Dün gece boyunca İzmir'e. Ayrıca İzmir'de gün içinde sık sık güneş açtığını da biliyoruz. Ve yandaki ufak kurumamış su birikintisini de gördüğümüze göre...
Eğer o akan bir klima suyu değilse ve tahminlerim doğruysa yeni mağaza İzmir'e açılır.
reis yarın gel dedektif olarak işe başla aylık 2k maaş veririm :D

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
ben karşıyaka gibi bir yere açılcağını düşünmüyorum. Ne zaman izmire yeni bir yer açıldığını görsem yerine bakıyorum, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe gibi çok şehir merkezi olmayan yerlerde oluyor. Ama umarım itopya böyle olmaz
Çiğli güzel yerdir. İnsanı iyidir ama kekodur. (Ben hariç).

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kayseride oturan bne :(

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Güzel yerdir zaten bi lafım yok :)
Vallahi o kadar fark var ki.
Çiğli'de çok dağınık bi yerleşim var yani Park Yaşam Ataşehir (max 5 yıllık) var ama hemen yanındaki sokakta 20 yıllık site var. yani ayrım yok o kötü. Sonra ne oluyor işte o lüks yerlerde oturanların hemen yanında işte ne bileyim 3200x2tl maaş alan bir aileden olan birisi dışarı çıkarken düzgün giyinmek istiyor ama paranın hepsi çoktan bi yerlere gitmiş oluyor. anladın sen o neresi.
sonra adam diyor işte onlar ne güzel giyiniyor ben de bir şey almalıyım sonra gidiyor Koton'dan 60TL'ye bi tişört buluyor alıyor giyiyor e ceket pantolon şu bu derken cüzdan boş kalıyor.
Bu iki ayrı yaşam standartı arasındaki ayrım bu yüzden önemli.

Ayrım olsa çok daha iyi olacak çünkü bi tarafa bakıyorsun böyle jilet diğer tarafa bakıyorsun yani bu ne diyorsun. Çünkü o uyuşmazlık insana vuruyor bu yüzden garip geliyor.
İşte bu sadece yaşam standartlarında değil ayrıca altyapılar için de öyle. Bi bizim karşı binalara bak FTTC 99Mbps destekli. Bi de yanındaki binalara bak FTTN 49Mbps.
İki mahalleyi (Yeni Mah. - Küçük Çiğli Mah.) bölen bir İzban hattı var.
Yeni Mahallede Superonline fiber her yere döşemiş. Küçük çiğlide Telekom Fiberleri sokakların altından geçirmiş kimisine FTTC Kimisine FTTN Olarak bişeyler yapıyor.
Ayrıca bazı binalara da FTTH Getirmiş. Yani diyecek söz yok. Çok karışık bir yer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,839
Üyeler
164,919
Son üye
erenikoo
Top Bottom