2023'e Kadar Yokum
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
adanaya açılsa şaşardım
BakimdalarmışLütfen izmir olsun.
Yalnız bir şey demek istiyorum.
Eğer İtopya yeni mağazasını İzmir'e açarsa Olbim dolandırıcısını 500Km/h ile sollar ciddiyim.
Olbim'i bilmeyen araştırsın.
ben karşıyaka gibi bir yere açılcağını düşünmüyorum. Ne zaman izmire yeni bir yer açıldığını görsem yerine bakıyorum, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe gibi çok şehir merkezi olmayan yerlerde oluyor. Ama umarım itopya böyle olmazAyn bide karşıyakaya açılsa tam efsane olur
oda olur izmire açılsın yeterben karşıyaka gibi bir yere açılcağını düşünmüyorum. Ne zaman izmire yeni bir yer açıldığını görsem yerine bakıyorum, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe gibi çok şehir merkezi olmayan yerlerde oluyor. Ama umarım itopya böyle olmaz
Esparkın oradan başka vatan varmıEskişehir de neden yok
İtopya lütfen gel vatan bilgisayardan bizi kurtar.
reis yarın gel dedektif olarak işe başla aylık 2k maaş veririmOlbim bilgisayar, torpil ile işleyen bir firmadır.
Ürünler sadece ortak kullanım için alınırsa (okul/iş yeri) ve toptan alınırsa ucuza gelir.
Perakende satışlarda çok fazla şikayet bulunur. Eğer bir tanıdık vb. yoksa orada br işinizi halletmeniz günler/haftalar sürebilir.
He tabi 1 yıldan fazla süredir "bakımda" olan siteleri var. Ondan hiç bahsetmeyeceğim çünkü satın aldıkları domain'in bile parasını ödeyemediklerini bu yüzden kapandığını düşünüyorum.
Ayrıca İzmir'de birçok kişiyi de mağdur eden bir firma.
Eğer İtopya İzmir'e gelirse bu tip sözde bilgisayarcıları ciddi anlamda sollar.
Ayrıca mağazasını da karşıyaka veya alsancak taraflarına açarsa eminim ki çok daha iyi olur.
Bir de story'i yeni atmış daha 1 Saat olmuş.
Bugün ve dün. İzmir'de genel anlamda bir yağış vardı. Ve çok az sıklıkla güneş açmıştı.
Bugün için Ankara'da yağış gözükmüyor ama hava kapalı. Ve ankara'da hava daha soğuk.
Story'de sol alta baktığımızda hafif ıslanmış bir çim görüyoruz. Peki en son nereye ne zaman yağmur yağdı ?
Dün gece boyunca İzmir'e. Ayrıca İzmir'de gün içinde sık sık güneş açtığını da biliyoruz. Ve yandaki ufak kurumamış su birikintisini de gördüğümüze göre...
Eğer o akan bir klima suyu değilse ve tahminlerim doğruysa yeni mağaza İzmir'e açılır.
Bir tane vatan var zaten eskişehir deEsparkın oradan başka vatan varmı
Çiğli güzel yerdir. İnsanı iyidir ama kekodur. (Ben hariç).ben karşıyaka gibi bir yere açılcağını düşünmüyorum. Ne zaman izmire yeni bir yer açıldığını görsem yerine bakıyorum, Bornova, Çiğli, Güzelbahçe gibi çok şehir merkezi olmayan yerlerde oluyor. Ama umarım itopya böyle olmaz
Güzel yerdir zaten bi lafım yokÇiğli güzel yerdir. İnsanı iyidir ama kekodur.
Çiğli güzel yerdir. İnsanı iyidir ama kekodur. (Ben hariç).
Vallahi o kadar fark var ki.Güzel yerdir zaten bi lafım yok