Neler Yeni

İtopyanın teklifi mantıklı mı sizce?

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Altınışık
İndirimlerden Razer BlackShark V2 almıştım ama aldıktan 11 gün sonra bana stoklarının kalmadığını söylüyorlar ve alternatif sundular sizce ne yapmalıyım.

Almak istediğim kulaklık:

Alternatifleri:

Son düzenleme:

Reves9

80+
Fiyat olarak denk kulaklıklar değiller. Dengi veya misli verilmesi gerek. Kaldı ki stokta olmayan bir kulaklığı stokta yok diyerek satamazlar. Yukarıda arkadaşın dediği gibi stok gelince yollayın demeniz en mantıklısı gibi duruyor.

Reindi

80+ Silver
İndirimlerden Razer BlackShark V2 almıştım ama aldıktan 18 gün sonra bana stoklarının kalmadığını söylüyorlar ve alternatif sundular sizce ne yapmalıyım.

Almak istediğim kulaklık:

Alternatifleri:

iade iste?

Meh_met

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Altınışık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat olarak denk kulaklıklar değiller. Dengi veya misli verilmesi gerek. Kaldı ki stokta olmayan bir kulaklığı stokta yok diyerek satamazlar. Yukarıda arkadaşın dediği gibi stok gelince yollayın demeniz en mantıklısı gibi duruyor.
Anlam veremiyorum bu itopyaya bu ikinci oldu satarken stok var ama 3-5 gün sonra stok bitti deli oluyorum bu duruma.

cornlov

80+ Bronze
satış yapılalı 18 gün geçmiş. Ödeme yapılalı 18 gün.
Ortada muhtemelen fatura da yok.
usülsüzlük doğmaz mı ayrıca burada?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer fatura kesilmişse, direkt mislini talep edebilir diye düşündüm.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
İsim
Ümit
Ne demek stoklarda kalmadı? sattıktan sonra kalmadı nedir ya. Şu adamlara oldum olası ısınamadım zaten. reklam için ünlülere sistem toplayın anca.

Top Bottom