itopyaya güvenebilirmiyim

NewÇeri

80+
Reaksiyon skoru
10
itopyayla ilgi bir çok şikayet var ne yapmalıyım sisze ekran kartı siparişi vericem

sana kalmışta. bence alabilirisn ben ordan çok alışveriş yaptım klavye mouse vb. ama güvenmiyorsan yapıcak bir şey yok

müşteri hizmetlerini deneyımlemedım ama çok beklettiklerini ve ilgisiz davrandıklarını duydum
kargo geç gelmesi dışında bir sorun olacagını sanmam ama

Eğer güvenemiyorsanız farklı sitelere bakın sinerji incehesap vb. Ve ayrıca şu an Vatan bilgisayarda kampanya vardı oraya da bakabilirsiniz.

Bilgisayarımı 2 sene önce ordan almıştım herhangi bir sıkıntı çıkmamıştı. Bence alabilirsiniz sıkıntı çıkmaz.

itopyayla ilgi bir çok şikayet var ne yapmalıyım sisze ekran kartı siparişi vericem
Güvenilir bir yer fakat çok fazla müşterisi olduğundan sanırsam (çünkü çok fazla kişiye sponsor bu yüzden çok fazla insan buradan alışveriş yapıyor) iletişimi biraz zayıf..

Hocam donanım arşivinin son sistemini çarşamba günü satın aldım. Perşembe günü kargoya verdiler direk. Şuan kargoda. Kargo sürecide hizlanmis olabilir. Müşteri temsilcileri ile de iletişim kurdum yardımcı oluyorlar herhangi bir sorunda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,554
Üyeler
190,597
Son üye
Mert8263
Geri