Neler Yeni

İtopyaya para verirken 1000 kere düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
Yok arkadaş 3 milyar verip kırık monıtör alan benim ama uğraşan benim. 3 milyar veriyorum 3 kuruşluk hizmet alamıyorum.
Dediler tutanak tutun gönderin degisim yapicaz tutanak tutup gönderdim degisim yapamayiz diyorlar , 14 gün kosulsuz iade hakkimi kullanmak istiyorum diyorum ürün kırık iade yaparsak geri satamayız iade yapamayiz diyorlar. Ürünü size geri gonderebiliriz diyorlar , benden günah gitti göndersinler o gün mahkemeye gidicem , bütün davaları açıcam. Yazik , rezalet şuraya para vermeyin.

Aykut4057

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
972
İsim
Aykut bütüner
iadeyi kabul etmeleri lazım
ürün hatalı geldi sonuçta

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yok arkadaş 3 milyar verip kırık monıtör alan benim ama uğraşan benim. 3 milyar veriyorum 3 kuruşluk hizmet alamıyorum.
Dediler tutanak tutun gönderin degisim yapicaz tutanak tutup gönderdim degisim yapamayiz diyorlar , 14 gün kosulsuz iade hakkimi kullanmak istiyorum diyorum ürün kırık iade yaparsak geri satamayız iade yapamayiz diyorlar. Ürünü size geri gonderebiliriz diyorlar , benden günah gitti göndersinler o gün mahkemeye gidicem , bütün davaları açıcam. Yazik , rezalet şuraya para vermeyin.
Geçmiş olsun kral. Gelişmeleri yaz buraya.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sadece ben ve arkadaşım'mı sorun yaşamıyorum İtopya'da.

Arkadaşım 3-4 Gğn önce sipariş verdi, Bugün kargoya verildi.

Ben 2 Hafta önce sipariş verdim 3-4 Gün içinde kargoya verildi. Ve geldi, bir çizik bile yoktu.

(Hafta sonu dahil değildir)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada Adamlar çok iyi paketliyorlar. Kırık varsa ki var, kargo şirketi yüzündendir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Bu arada Tüketici Haklarına başvurabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ben 2 Hafta önce sipariş verdim 3-4 Gün içinde kargoya verildi. Ve geldi, bir çizik bile yoktu.

Bu arada Adamlar çok iyi paketliyorlar. Kırık varsa ki var, kargo şirketi yüzündendir.
Ben de 4 gün içinde itopyadan 6 milyara yakın 4 parca siperis verdim. Hepsi 2 -3 iş günü içinde geldi. Ama kırık gelen ürün olunca 1 haftadır uğraşıyorum bir gelisme yok üstüne ürün geri geliyor

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

Her firma ve satıcıda bu tarz sorunlar olabiliyor.
En güvenilir alışveriş noktasından alınsa da bu tarz hareketler olabiliyor.

Kargo hatalı gelebilir, bu normal bir durum.
Müşteri desteği verirsin, sorun çözülür.

Sıkıntı şu;
Hatalı gelen bir ürün için,
Alıcıya "ürünü sizden iade olarak geri alırsak, tekrar satamayız" diyemezsin.
Üstelik alıcının hala iade hakkı bulunuyorken.
Ürün sevkiyat sırasında bir hata yaşamışsa, bu kargo şirketi ve satıcı firma arasındadır.
Alıcı bu konuya dahil olmaz.
Ama arkadaşın yazdığı olayda, firma ve kargo şirketi arasındaki sıkıntının bileti alıcıya kesilmiş.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Kargo şirketi getirirken kırdıysa tabi İade almazlar.
Ben de 4 gün içinde itopyadan 6 milyara yakın 4 parca siperis verdim. Hepsi 2 -3 iş günü içinde geldi. Ama kırık gelen ürün olunca 1 haftadır uğraşıyorum bir gelisme yok üstüne ürün geri geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Alperen Filiz

Onlarda kargo şirketi yüzunden dedi ki bence de öyle ve tutanakta bu acik sekilde yaziyor ama teknik servisteki arkadas bunu kabul edemeyiz urunde kargo hatasi var gibi durmuyor dedi

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
O Zaman geçmiş olsun. Tüketici Haklarına başvurursan çözülür sorunun.
Onlarda kargo şirketi yüzunden dedi ki bence de öyle ve tutanakta bu acik sekilde yaziyor ama teknik servisteki arkadas bunu kabul edemeyiz urunde kargo hatasi var gibi durmuyor dedi

Yalnız o başlığı düzeltir'misiniz?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Direkt THH'ye başvurun

Top Bottom