Neler Yeni

İTÜ Makina Fakültesi Öğretim Görevlileri Olay Oldu

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Irkçılık yerine adamların akademik çalışmalarına bakmanızı öneririm. Aamir Hamid'inki fena değil.

bu iyimiş

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,368
İsim
Arda Gezer
1658055610327.png

Şaka bir yana belki iyi hocalardır ama
Bizim ülkede düzgün mülteci sayısı çok kısıtlı olduğu için çokta sanmıyoum
Yoksa dünyanın en büyük üniversiteleri'nin hocaları zaten hep dünya çapından olur

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
sence o öğretim görevlisi kadar bilgisi olan hiç mi kişi yok türkiyede de elin adamını üniversitemize sokuyorlar
Bilmem, ülkemizdeki sistemden doğru dürüst eğitimli insan zor çıkıyor ne yazıkki.

Besim Tibuk

80+ Gold
Hamid'e baktım, adam neler neler yazmış, sıvı akışkan mekaniğiyle alakalı deli gibi çalışma yapmış.
Peyman'a baktım, kompozit yapılar ve nano materyal ile ilgili kaç tane makalesi var.
Farrukh'a baktım, nöral bağlantı ve UAV'lerle ilgili çalışıyor..
Üçü de güzel araştırmalar yapmış insanlar.

Irkçı, hastalıklı kişiliğinizi kenara bıraktığınızda daha iyi yerlere geleceğiz.

José Mourinho

80+ Silver
Hamid'e baktım, adam neler neler yazmış, sıvı akışkan mekaniğiyle alakalı deli gibi çalışma yapmış.
Peyman'a baktım, kompozit yapılar ve nano materyal ile ilgili kaç tane makalesi var.
Üçü de güzel araştırmalar yapmış insanlar.

Irkçı, hastalıklı kişiliğinizi kenara bıraktığınızda daha iyi yerlere geleceğiz.
Artık Sureyiler kafama o kadar kötü yer aldı ki. İyi mi kötümü farkında bile değilim.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bakmak isteyenler için:

Bakmak isteyenler için:

Bilimi, akademiyi kutsal görüp sorgusuz teslim olanların dertlerinin aslında bilim değil de bilimcilik olduğunu her yeni hadisede biraz daha fark ediyoruz. Beni öylesine tatmin ediyor ki bu durum. İTÜ'de tam kadrolu çalışan bazı hocalardan daha fazla atıf sayısı olan adama sakalı var diye yaptıkları ırkçı muameleye bak. Üniversite değil de bu ön yargıları patlama yapar bu sene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Bilimi, akademiyi kutsal görüp sorgusuz teslim olanların dertlerinin aslında bilim değil de bilimcilik olduğunu her yeni hadisede biraz daha fark ediyoruz. Beni öylesine tatmin ediyor ki bu durum. İTÜ'de tam kadrolu çalışan bazı hocalardan daha fazla atıf sayısı olan adama sakalı var diye yaptıkları ırkçı muameleye bak. Üniversite değil de bu ön yargıları patlama yapar bu sene.
Aga şu anda çok pişman oldum böyle dediğime. 😥

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,185
Üyeler
166,896
Son üye
KahramanZOII
Top Bottom