ElectriX
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,933
denetim masasından apple software update kaldırmaya çalıştığımda fotodaki hatayı veriyor. ben bunu nasıl silicem. olay şöyle gerçekleşti, itunes kurulumu yaparken işim çıktı iptal ettim.
windows 10
mac olsa windows yazmazsistem apple sistem mi?
mac olsa windows yazmaz![]()
yazma koruması nedir? normal ssd kullanıyorum
daha yeni format attım pcye ve itunes ile gelen diğer bonjuor itunes uygulamalrını denetim masasından silebiliyorum ancak bir tek apple software update kalıyor.fotoğrafa dikkatli bakmadım
Post automatically merged:
hiçbir silme yada diske yüklü bir dosyada değişime izin vermeyen bir koruma.
evet kurulum olurken iptal ettim ama şimdi neden silinmiyor? hatta bunun için şimdi tekrar kurdum ve hala aynı hatayı veriyor.fotoğrafa dikkatli bakmadım
yazma korumasıyla alakalı bir konu yokmuş. düzgün yüklenmemiş.yüklerken bir hata olmuş.
Banada oluyor dosyasini sildigim ya da yüklenirken yarida kapattigim bazi uygulamalar burda kaliyor silemiyorumdenetim masasından apple software update kaldırmaya çalıştığımda fotodaki hatayı veriyor. ben bunu nasıl silicem. olay şöyle gerçekleşti, itunes kurulumu yaparken işim çıktı iptal ettim.
bunu kaldırmanın yolu yok mudur? bütün program data files dosyalarındaki apple klasörlerini sileyim mi?fotoğrafa dikkatli bakmadım
yazma korumasıyla alakalı bir konu yokmuş. düzgün yüklenmemiş.yüklerken bir hata olmuş.
bir çözümün var mı? acaba format mı atsam?fotoğrafa dikkatli bakmadım
yok mu yapabileceğimiz bir şey?fotoğrafa dikkatli bakmadım