Neler Yeni

Yardım İyi bir mouse ve mousepad mı yoksa monitör almak mı

EmreE38

80+ Bronze
Yani genelde hikayeli oynuyorum ama bu ara oyunlarım bitti eskiden valo cs çok oynardım 8 9 da bi gireyim dedim çöp olmuşum helian bir videosunda kaliteli bir mouse ve mousepad almak monitör almaktan daha iyi olur demişti bende bir araştırayım dedim foruma geldim monitörüm 75 samsung dandik bir şey mouse coolermaster cm110 mousepad 300liralık normal bir mousepad sizce ne yapmam lazım aslında üçüde dandikmiş 🌚

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
efe araci
Yani genelde hikayeli oynuyorum ama bu ara oyunlarım bitti eskiden valo cs çok oynardım 8 9 da bi gireyim dedim çöp olmuşum helian bir videosunda kaliteli bir mouse ve mousepad almak monitör almaktan daha iyi olur demişti bende bir araştırayım dedim foruma geldim monitörüm 75 samsung dandik bir şey mouse coolermaster cm110 mousepad 300liralık normal bir mousepad sizce ne yapmam lazım aslında üçüde dandikmiş 🌚
oyunculuğun mouse ve mouse pad ile ilgisi yok yüksek hz bile monitöre sahip olma rakiplere karşı direkt 1 - 0 önde olmanızı sağlar dünyanın en iyi mousesini alsanız da eliniz oturmuyorsa çöptür.

oEnesQlf

80+ Silver
Önce mouse ve mousepad al sonra monitor al

Top Bottom