İyi bir oyun bilgisayarı için ne kadar gerek?

Eli yüzü düzgün bir şey istiyorsan
11-12 bin kasa
3.5 bin monitör
1.5 bin mouse-kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

200TL'lik klavyeyi bile anladım da gamepad ne alaka aga xD
PES atacak kanka adam ikinci eleman neyle oynucak :D

pes fifa gta için uçmana gerek yok bro ya 8gb ekran kartları falan hiç gerekmiyor sana pes fifa gta diyorsan düz bir apu ya da 4 gb rx li bi sistem seni rahat ettirir parana yazık olur fazlası için

Gamepad eklemesine lafım yok 100TL Mouse 200TL klavye 450TL gamepad falan 2 gün sonra selasını okuruz
Hocam gamepad iyidir de diger attiklarim biraz kalitesiz kabul ediyorum :D

beyler dediğinizden gram bir şey anlamadım ya biraz daha temelden anlatsanız

reis oyun oynamak için masaüstü bir bilgisayar istiyorum
eğer sadece pes fifa gta gibi oyunlar oynicaksan ekran kartı olarak rtx 3060 ya da rtx 2060 seni rahatlıkla idare eder işlemci olarak ryzen 5 5500 ya da ryzen 5 5600 alabilirsin ryzen 5 5600 daha üst bir model monitörle beraber 18 19kya kadar çıkabilir

pes fifa gta için uçmana gerek yok bro ya 8gb ekran kartları falan hiç gerekmiyor sana pes fifa gta diyorsan düz bir apu ya da 4 gb rx li bi sistem seni rahat ettirir parana yazık olur fazlası için
yani 15klık bir hazır sistem yeter mi yoksa 20k mı

eğer sadece pes fifa gta gibi oyunlar oynicaksan ekran kartı olarak rtx 3060 ya da rtx 2060 seni rahatlıkla idare eder işlemci olarak ryzen 5 5500 ya da ryzen 5 5600 alabilirsin ryzen 5 5600 daha üst bir model monitörle beraber 18 19kya kadar çıkabilir
hocamhazır sistem önerseniz

hocam rx 6600 bile yeter FIFA da isler degisir ama oda 60 fps ultra ayarlarda rahat oynatir.

reis sıkıntı yok klavye mouse var bende kulaklık ve gamepadi de ben alırım
Kanka attigim gamepad kaliteli bak onu alabilirsin ciddi soyluyorum

Attigim kasa da iyi bak goturur seni 2-3 sene FIFA da ultrada oynarsir sonra high ayarlara dusurursun

hazır sistem alabilirsiniz rtx2060 lı r5500 veya i5 11-12k bandında monitörsüz söylediğiniz oyunları ve daha fazlasını rahatlıkla oynatır eğer çok fazla performans beklentiniz yoksa 8-9k arası 1050ti li sistemlerde mevcut
1050 ti sistem 8k mı 1k ya satıyorlar 2.elde .d kartı

aga bak gerçekten fifa pes gta diyorsan bu kadar kısıtlıysa oyun yelpazen(yadırgamıyom kanka yanlış anlama beni) kesinlikle öyle uçuk 20k sistemlere ihtiyacın yok
sıkıntı yok anladım zaten de aklıma bunlar geliyor zaten valo pubg cod tarzı oyunlarla işim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,935
Üyeler
183,921
Son üye
doganylmm
Geri