Neler Yeni

İyi bir sisteminizi Corsair MB511 ARGB'ye emanet eder miydiniz ?

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
Hayatımda ilk kez kaliteli kasa alıcam. F/P kralı MB511 ARGByi alıyorum. Sirkülasyon konusunda , montajlarda ve malzeme kalitesinde nasıl değerlendirirsiniz ?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hayatımda ilk kez kaliteli kasa alıcam. F/P kralı MB511 ARGByi alıyorum. Sirkülasyon konusunda , montajlarda ve malzeme kalitesinde nasıl değerlendirirsiniz ?
Öyle bir kasa olsa teslim ederim hocam. :)
Cooler master mb511 demeye çalışmışsınız herhalde, 1 yıla yakındır kullanıyorum malzeme kalitesi kablolalama kanalları olarak oldukça iyi. Soğutması ise cidden efsane.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hava akışı fanları vs çok iyi sayılmaz ama yapısı vs iyi sayılır özellikle üst kısım 360mm radyatör desteği vs. Mümkünse battlecrusier falan alın. Fiyatı nedir?

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çok güzel bir kasa, emanet ederim.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Sezer Aktaşlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öyle bir kasa olsa teslim ederim hocam. :)
Cooler master mb511 demeye çalışmışsınız herhalde, 1 yıla yakındır kullanıyorum malzeme kalitesi kablolalama kanalları olarak oldukça iyi. Soğutması ise cidden efsane.
Maalesef Corsair ile Cooler Masterı hep karıştırıyorum :D
Peki benim gariban Rampage kasasına göre soğutması çok ciddi farkeder değil mi ? Birde H500 modeli varmış gerek var mı o fiyatlara çıkmaya ?
Hava akışı fanları vs çok iyi sayılmaz ama yapısı vs iyi sayılır özellikle üst kısım 360mm radyatör desteği vs. Mümkünse battlecrusier falan alın. Fiyatı nedir?
Maalesef alacağım kişinin stoklarında MB511 ve H500 mevcut. RAMlerimi iade edip takaslayacaktım
Çok güzel bir kasa, emanet ederim.
Sağolun

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Corsair Mb511 diye bir kasa olsa iyi olurmuş :D Hava akışı iyi sayılır ama çok iyi bir kasa değil fanları vs.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Peki benim gariban Rampage kasasına göre soğutması çok ciddi farkeder değil mi ? Birde H500 modeli varmış gerek var mı o fiyatlara çıkmaya ?

Maalesef alacağım kişinin stoklarında MB511 ve H500 mevcut. RAMlerimi iade edip takaslayacaktım

Sağolun
H500 hava akşınında biraz daha iyi ama daha pahllıysa gerek yok. Rampage kasa nedir? MB511'e toplam kaç para gidiyor?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli

Sağolun
Şöyle söyleyeyim benim ekran kartım msi rx 5700 mech gp oc ve herkes sıcaklıklarından şikayetçi fakat ben yazın bile benim kartın 70-71 dereceyi geçtiğini görmedim. Kışın yani şu an ise %100 ekran kartını kullanan oyunlarda 65 dereceyi geçmiyor kart.
Bunun dışında fanları biraz seslidir. Fanlarının rgb modları ise oldukça fazla benimki sizin aynı modelin RGB'lisi yani ARGB olmayanı. Ben oldukça memnunum.
H500 daha iyidir mb511'den fakat fiyatı da önemli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom