Neler Yeni

İyi olan altyapıda Türk telekom almalımıyım

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
350 TL'ye 1gbps mi kullanıyorsunuz? Çok iyiymiş hocam gerçekten. Şu TurkNet benim gigafiberi aktifleştirse de biz de bi tadına baksak 1gbps'nin :D
Yanına bir de gen4 M2 çektim mi sabah akşam gta'yı sil yükle yaparım :D

TT pahalı TürkNet ise çok ucuz bence 1gbps'de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam emin olmamakla beraber 2 yıllık taahütlerin geçersiz olduğunu 1 yıldan sonra tüketici hakem heyetine başvurursanız cayma bedelsiz iptal edildiğini biliyorum.
hocam ben yapacaktım onu vodafonenin 1yılı dolmuştu cayma bedelini ödedim 3 4 ay oldu başvurmadım başvuracağımda çok zaman geçti inş olur

350 TL'ye 1gbps mi kullanıyorsunuz? Çok iyiymiş hocam gerçekten. Şu TurkNet benim gigafiberi aktifleştirse de biz de bi tadına baksak 1gbps'nin :D
Yanına bir de gen4 M2 çektim mi sabah akşam gta'yı sil yükle yaparım :D

TT pahalı TürkNet ise çok ucuz bence 1gbps'de.

Hocam emin olmamakla beraber 2 yıllık taahütlerin geçersiz olduğunu 1 yıldan sonra tüketici hakem heyetine başvurursanız cayma bedelsiz iptal edildiğiupload 50
şuan 950 dawnload 50 70 upload alıyorum cat 8 ethernet kablosu alsam 1300 100 150 upload olur süperonlinenin uploadı da türknet gibi 1000 olsaydı tadından yenmezdi

oguzgl12

80+
hocam şuan sata ssd di artık alınmaz bence m2 ssd çok iyi performans olarak

CptSpork

80+ Bronze
hocam şuan sata ssd di artık alınmaz bence m2 ssd çok iyi performans olarak
500 gb m2 yetmediğinden gidip eşşek gibi 2 tb hdd aldım 1-2 ay önce :D şuanki aklım olsa almam. laptopumdada var hdd onun hızına güvenerek aldım ama laptopdakinden çok daha yavaş ve sesli çalışıyor.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Şuanda Türknet kullanıyorum 249 TL türk telekom altyapısı üzerinden türk telekomda ise aynı tarife 239 TL öneriniz varmı
GIBIRNet öneririm ^^
Türk Telekom maliyetleri arttırmadığı sürece firma zam planlamıyor.
Şu an için 100 Mbps 110 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,931
Üyeler
163,412
Son üye
achaw.exe
Top Bottom